CARRERA FULGURANT Roberto Leal, presentador de "Pasapalabra": "No m'ho hauria imaginat mai, jo era caixer de supermercat"

Roberto Leal a "Pasapalabra"

L'andalús arrasa cada vespre amb el concurs del 'rosco' d'Antena 3 que ja fa 22 anys que està en antena

El periodista Roberto Leal (Alcalá de Guadaira, Sevilla), no té qui li faci ombra a Antena 3 amb el concurs Pasapalabra. Aquest dimarts va fer un 17,4% de quota a Catalunya i un 23,0% a Espanya. El presentador andalús de 43 anys, que va començar a la televisió l'any 2005 com a reporter d'España directo, ha tingut una carrera fulgurant.

L'any 2017 va ser l'ecollit per presentar el retorn d'Operación triunfo a La 1, el 2019 va fer les Campanades i el 2020, Antena 3 el va fitxar per fer-se càrrec del concurs de més èxit de la televisió.

El concurs fa 22 anys que està en antena: primer a Antena 3 (2000-2006) amb Silvia Jato, Constantino Romero i Jaime Cantizano, després va passar a mans de Tele 5 amb Christian Gálvez (2007-2019) i al maig del 2020 va tornar a Antena 3.

Tot i aquest periple, segueix amb el mateix èxit del primer dia. Aquest dimecres, Leal ha estat entrevistat per Jordi Basté a RAC1. "Aquest programa està per sobre dels seus presentadors. El format té alguna cosa que ningú sap què és i que connecta amb la gent i si tu ho fas mínimament bé, doncs benvingut sigui", ha assegurat l'andalús.

El de Pasapalabra ha reconegut que "quan em van dir de presentar-lo vaig tenir por. Pensava: Em posaré en un embolic i en un programa enorme i no sabia si estaria a l'alçada".

"No m'hauria imaginat mai que presentaria Pasapalabra"

"Què ha de tenir un bon presentador de Pasalalabra?", li ha preguntat Jordi Basté. "Has de saber que tu estàs de moderador. Has de fer el mínim soroll possible. Però també has de saber estar seriós quan arriba l'hora del 'rosco'", ha dit Leal.

"Si t'arriben a dir fa 22 anys que tu presentaries el concurs més vist d'Espanya….?", ha insistit el de RAC1. "Jo tinc molta sort. No volia ser ni periodista… Però al final per una carambola vaig acabar fent periodisme quan estava de caixer en un supermercat. També vaig presentar 'Operación triunfo'… No ho hauria pensat mai", ha dit el d'Antena 3.

Sobre si fa algun tipus d'entrenament per no equivocar-se durant el 'rosco', Leal ha assegurat que es llegeix fins a quatre vegades el que haurà de dir abans d'anar a gravar. "No em puc equivocar en la pronuncia en un concurs així", ha assegurat Leal. "Cada setmana gravem dos o tres dies i fem tres programes. Dos pel matí i un per la tarda", ha explicat.

Preguntat per si alguns famosos tenen por d'anar al concurs per no quedar malament, Leal ha reconegut que sí, tot i que no ha volgut donar noms. "No han de tenir por al què diran, els cuidem molt bé", ha dit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari