LATE NIGHT Els espectadors dicten sentència al "Zona Franca" de TV3 i aplaudeixen al nou col·laborador pèl-roig

Andrés Fanjgold al "Zona Franca" (TV3)

El primer programa de Joel Díaz al late night de TV3 va aconseguir 125.000 espectadors i un 11,6% i el segon un 8,5%

TV3 va estrenar aquest dilluns el seu nou late night Zona Franca amb Joel Díaz. L'espai que va començar a les 00h de la nit, després d'El Foraster va aconseguir un correcte 11,6% i 125.000 espectadors que va millorar en +3,0 punts la franja de TV3 del dilluns passat. En la franja de 25 a 44 anys va aconseguir un bon 18,0%. Aquest dimarts l'espai va perdre -3,1 punts i es va quedar en un 8,5%, tot i que va ser la segona opció de la seva franja.

El late va començar dilluns amb el monòleg de Díaz que va saludar amb amb un "Puta nit i bona Espanya!". "Era al revés oi?, Són els nervis", va afegir en to de broma. Una salutació que va mantenir aquest dimarts.

El presentador també va fer tota una declaració d'intencions sobre el que els espectadors poden esperar del nou programa. "L'humor és una cosa molt seriosa. Farem humor de qualitat", va dir amb total ironia abans de que la càmera ensenyés el penis de goma que duia a la bragueta.

Dard a Pablo Motos i el col·laborador pèl roig

Entre els col·ladoradors que ja han aparegut al nou late de TV3, hi ha Raquel Hervás que va llançar un dard a El Hormiguero de Pablo Motos. "Hem de Pablomotoritzar el programa". Més contundent va ser Díaz amb la seva resposta: "D'acord, però sense blanquejar feixistes", en referència als convidats d'extrema dreta que han passat pel programa d'Antena 3.

Aquest dimarts es va estrenar Andrés Fanjgold. "És un argentí-polonès, jueu i pèl-roig que parla molt ràpid. No us estresseu", va dir el presentador amb ironia. El col·laborador va causar sensació entre els espectadors. "Descobriment històric", "Doneu-li una secció fixa", van escriure alguns usuaris. Aquesta va ser la seva intervenció:

Els espectadors hi diuen la seva

Tot i emetre's passada la mitjanit, l'etiqueta del programa #ZFTV3 es va convertir en tendència i com a dada positiva, van ser majoria els comentaris positius. "Heu aconseguit que deixi de veure MasterChef. El Joel és la canya. Dinàmic, agut, espontani i políticament incorrecte . Molta sort", "Catalunya necessitava un programa així" o "Quina bèstia parda en Joel".

Tot i això, alguns usuaris van apuntar a una paraula que es repeteix amb massa freqüència: "Prou de dir vale".

ETIQUETES:

Deixa un comentari