Xavier Sardà estrena "La gran confusión" amb una brutal imitació de Pep Plaza

Pep Plaza i Xavier Sardà a "La gran confusión"

La nova aposta de la cadena pública espanyola va competir amb el "Col·lapse" de Ricard Ustrell i "El Fax de 8tv"

Xavier Sardà ha estrenat nou programa a La 1 de TVE. Es tracta de La gran confusión, un nou talk xou d'entreteniment que s'emet els dissabtes a la nit a partir de les 22.35h. Una decisió que situa la nit dels dissabtes d'allò més competitives amb les recents estrenes d'el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 i El Fax de 8tv d'Eduard Pujol.

Amb l'estrena del nou espai de Sardà que s'emet en castellà i per a tota Espanya, el comunicador intentarà replicar l'èxit que va aconseguir al senyal català de RTVE amb Obrim fil. De fet, el nou programa s'emet des del mateix plató de RTVE a Sant Cugat. Per començar, Sardà va abordar la crisi de la parella tradicional amb Paz Padilla i Lolés León, amb qui ja va coincidir a Crónicas marcianas.

Padilla va tornar a demostrar les seves dots humorístiques amb moments i anècdotes surrealistes. "Anava per Madrid i de cop vaig veure que un noi que anava amb un patinet va caure a sota d'un cabify. Vaig anar corrents a veure com estava. Es va aixecar i em va dir: "Òstia, la Paz Padilla! Estic mort? El que menys m'esperava d'arribar al cel era trobar-me a la Paz Padilla". Aquest va ser el moment:

A les cadires de tertulians es van asseure Mariló Montero, VíctorAmela, Judith Mascó i Gonzalo Miró. Ana Boadas, copresentadora de l'espai va entrevistar una parella de tres homes i a una dona que deia que lligava amb homes casats a través d'una aplicació per a persones casades.

Però sens dubte un dels millors moments de la nit va ser la calcada imitació que Pep Plaza va fer de Xavier Sardà. Aquestes van ser algunes de les seves aparicions al plató:

ETIQUETES:

Deixa un comentari