EMOCIÓ La històrica Margalida Solivellas es jubila després de 36 anys als telenotícies: "Així és la vida"

Margalida Solivellas al seu darrer "TN" a TV3

La periodista ha dit adéu com a delegada de TV3 a les Illes Balears en la seva darrera connexió en directe amb Toni Cruanyes

La històrica delegada de TV3 a Mallorca, Margalida Solivellas es jubila. Aquest dijous 15 de setembre la periodista ha posat fi a 36 anys acompanyant als espectadors. Molts catalans han crescut amb la seva veu i les seves cròniques de Ses Illes. Tots recorden el seu mític "Margalida Solivellas, TV3, Palma". Però com va ser la seva primera connexió als telenotícies?

L'arxiu històric de la cadena l'hi ha volgut dir adéu recordant el seu primer directe de l'any 1986. "Avui es jubila Margalida Solivellas, que ens ha informat des de fa 36 anys dels fets que passaven a les Illes. La recordem amb el seu primer stand up, que tenim a l'arxiu, de l'any 1986. Molta sort en la nova etapa!". Aquest va ser el moment:

Aquest vespre, Toni Cruanyes ha connectat per última vegada amb Solivellas: "És l'última crònica que ens envia des de Palma. Han donat per molt Margalida". "Sí, han passat moltes coses i en seguirant passant, però d'altres ho explicaran. Així és la vida", ha respost la periodista visiblement emocionada i amb la veu trencada. Nosaltres també et trobarem a faltar!

La marxa de la periodista coincideix amb l'adéu d'un altre històric de la cadena com és Joan Salvat, presentador del 30 Minuts durant 24 anys (del 1984 al 2008) i del Sense ficció del 2009 al 2017.

El comiat de companys i espectadors

En saber-se que era el darrer dia de Solivellas a TV3, la xarxa s'ha omplert de missatges emotius i d'agraïment per la feina feta. La delegada al País Valencià, Pepa Ferrer, ha estat una d'elles penjant una foto conjunta. "Trobaré a faltar les converses -que en tindrem, però no de feina-, la complicitat de les nostres bromes i la visió compartida d'un país d'accents diversos", ha escrit.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, també ha volgut acomiadar a Solivellas amb un sentit missatge al seu compte de Twitter: "Emocionant comiat després de gairebé 40 anys informant del que passa a les Illes Balears, avui ha fet la seva última connexió pel TN. Moltes hem crescut amb ella i algunes, ja de grans, n'hem après. Gaudeix del que ve!".

Però la llista ha estat llarga i extensa, com demostren alguns dels següents missatges d'espectadors i companys de cadena:

ETIQUETES:

Deixa un comentari