Toni Soler torna amb un "Està passant" amb pocs canvis i només de dilluns a dijous

Toni Soler en una promo de TV3

L'espai de sàtira de l'actualitat tindrà el difícil repte de competir contra el totpoderós concurs d'Antena 3, "Pasapalabra"

A partit de dilluns dilluns 5 de setembre, la graella de TV3 recupera la seva programació habitual diària. Entre els formats que que ja són tot un clàssic hi ha l'Està passant de Toni Soler i el seu equip. L'espai d'anàlisi de l'actualitat en clau d'humor s'emetrà com sempre a les 20.15h, després del nou Planta baixa i fins a l'inici del TN Vespre, una franja de màxima rellevància.

El principal canvi serà que s'emetrà un dia menys, de dilluns a dijous. Els divendres que fins ara s'emetia el resum setmanal amb una audiència força discreta, TV3 ha decidit apostar per un nou programa. Es dirà Tot són problemes i girarà al voltant dels millors moments que s'hagin pogut veure a TV3 i presentat per Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler. Malgrat tot, les primeres setmanes de setembre i fins a l'estrena del nou format, Soler encara emetrà el resum setmanal.

Tot i que serà la sisena temporada del programa, la seva renovació havia estat en entredit a causa del desgast de l'audiència. Fins i tot s'havia especulat amb un canvi de presentador que finalment no ha arribat. El programa es va estrenar al setembre del 2017, en plena onada del procés i sense un rival molt potent com és el Pasapalabra d'Antena 3. Soler havia estat líder destacat amb xifres del 20 i el 25%, però aquesta darrera temporada es va quedar amb el seu mínim històric amb una mitjana del 13,9%.

Tot i això, la direcció de TV3 ha decidit donar-los una nova oportunitat i l'Està passant podrà celebrar els 1.000 programes. Tota una alegria per a Soler i la seva productora Minoria absoluta que a banda del Polònia, la temporada 2021-2022, va endur-se 1.669.109 euros pels 40 minuts diàris.

Pocs canvis

El programa seguirà comentant en clau d'humor els principals temes del dia, especialment política i les xarxes socials amb noves seccions, reportatges i jocs.

Entre els col·laboradors seguiran la gran majoria com Jair Domínguez, Òscar Andreu, Elisenda Carod, Marc Giró, Peyu, Judit Martín, Magí Garcia, Maria Rovira (Oye Sherman) i Marc Sarrats. I també hi haurà alguna incorporació com el músic Quimi Portet o la cuinera Maria Nicolau.

ETIQUETES:

Deixa un comentari