Santi Villas respon al seu marit, Marc Giró: "El camerino on vam tenir sexe és el de la banyera"

Santi Villas i Marc Giró a "Planta baixa"

El col·laborador de "Planta baixa" va comentar les declaracions de Giró: "Al Santi me l'he 'trincat' a un camerino d'aquests quan es follava a TV3"

Fa uns dies, el presentador de RAC1 i col·laborador de l'Està passant de TV3, Marc Giró, va ser entrevistat al Planta baixa d'Agnès Marquès. Com sol ser habitual en ell, la conversa va tenir moments molt divertits. Per exemple quan li van posar la seva primera aparició a TV3 l'any 1998 al programa Les 1.000 i una de Jordi González. "Aquí és on veig que m'he equivocat. Jo m'hagués hagut de fer maniquí i viure del meu cos!", va dir amb ironia Giró.

El presentador, casat des de fa més de 25 anys amb el periodista Santi Villas, va parlar de com i quan es van conèixer a Les 1.000 i una. "Al Santi me l'he 'trincat' a un camerino d'aquests quan es follava a TV3", va etzibar. "Que dius!", va respondre amb sorpresa la presentadora. "Ara no sé què collons feu!, va afegir Giró.

Marc Giró a "Planta baixa"

Però les confessions sexuals no es van quedar aquí i també va assenyalar a un presentador de Catalunya Ràdio. "Recordo un presentador que no diré el seu nom i que ara està a Catalunya Ràdio que trucava des del cotxe demanant que li obrissin el camerino per tenir sexe amb una redactora. Això de TV3 estava molt bé".

Aquest dilluns, Santi Villas, que és col·laborador del programa va respondre al seu marit. "Santi tot bé a casa?" li van preguntar abans de posar-li el vídeo de Giró. "Primer de tot he d'aclarir que aquí el que tenia camerino era jo, que per cert, després va passar a ser de la Júlia Otero".

"Al teu camerino que ara és el de l'Agnès, és on van passar els fets?", van etzibar els seus companys de taula. "Jo quan entro allà jo noto que allà hi va passar alguna cosa", va comentar Agnès Marquès. "Podria ser eh.. Aquests camerinos tenen molta història. Penseu que sortia a les 3 del matí. Però jo pensava que aquest era un programa 'serio'…", va dir en to de broma Villas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari