CASA ENCANTADA Quim Masferrer al·lucina amb el que es troba a la casa del Mag Lari a Castellserà

Quim Masferrer i el Mag Lari a "El Foraster"

"El Foraster" va visitar el petit poble de la comarca de l'Urgell on el popular mag hi té una casa "encantada"

Quim Maferrer va tornar a arrasar un dilluns més a TV3. Aquesta setmana El Foraster va descobrir Castellserà, un poble de l'Urgell, de 976 habitants i travessat pel Canal d'Urgell, que ha donat vida al territori i ha fet florir una generació de pagesos artistes. Fins a 521.000 espectadors i un descomunal 27,0% de quota van seguir els egon episodi de la temporada.

El municipi que gaudeix d'una de les postes de sol més boniques de tota Catalunya. Amb en Josep, en Quim ho va poder certificar. "Va ser espectacular!"

Entre els veïns del poble que va conèixer en Quim hi ha els Campi Qui Pugui, una companyia de teatre familiar que està a punt de viatjar a Lituània. Però el que va deixar sense paraules a Masferrer va ser l'anècdota que li van explicar: "Un dia estàvem actuant a un poble que no direm i al camp del costat van començar a tirar merda. Feia vent i els purins ens van emmerdar a nosaltres i al públic".

Sens dubte el moment de la nit va ser la visita a la casa més noble on ara hi viu en Mag Lari i que l'ha convertit en La Casa dels Àngels. L'il·lusionista hi viu amb el seu marit, en Roger i ofereix una experiència única oberta al públic. Els visitants poden xafardejar la casa encantada del segle XVI amb portes secretes, escales sinistres, catacumbes i antics objectes sorprenents.

El Mag Lari amb el seu marit a "El Foraster"

Quim Masferrer va al·lucinar: "Entro i vinga habitacions, passadissos, miralls i tot ple de coses de màgia. I hi ha un moment allà dins en què et perds! Entrem a una habitació plena d'objectes estranys en què també hi havia escopetes. És una passada, jo estava flipant".

"Ara resultarà que el rei emèrit i la Corinna tenen una habitació a les golfes", va dir mort de riure El Foraster. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari