You are currently viewing <span>EN CONVERSES</span> Marta Torné respon a Jordi González sobre si faran un programa a TV3: "És molt llest"
Marta Torné a "Tot són problemes" (TV3)

EN CONVERSES Marta Torné respon a Jordi González sobre si faran un programa a TV3: "És molt llest"

La presentadora d'"Eufòria" i "Persona infiltrada" va anar al programa "Tot són problemes" i va reconèixer que fa temps que n'estan parlant

El segon programa de Tot són problemes de TV3 va comptar amb la visita de dues cares molt conegudes pels espectadors catalans: la presentadora d'Eufòria Marta Torné i l'humorista David Fernández, el primer i últim còmic català que ha cantat a Eurovisió. A cadascun d'ells els va acompanay un amic. Amb la Marta va anar la model italiana Renata Zanchi: "Ens coneixem del gimnàs".

Per la seva banda, el company del David, va ser l'actor Jordi Rios (Cracòvia, Polònia). Els tres presentadors de l'espai, Patrick UrbanoJuliana Canet i Serapi Soler poden estar contents perquè les dades d'audiència els van acompanyar: segona opció de la seva franja amb 215.000 espectadors i un 14,0%, +2,6 punts i +62.000 espectadors que l'estrena.

Torné i Zanchi a "Tot són problemes"

Una de les preguntes obligades va ser arran de les declaracions que Jordi González va fer al programa Col·lapse de Ricard Ustrell. "M'agradaria tornar algun dia i fer un programa a TV3. Això sí, ha de ser amb la Marta Torné".

"Estàs dient que si demà et truquen de TV3 diries que sí?", va dir Ustrell. "Portem dos anys parlant d'això amb la Marta Torné. A ella li fa il·lusió", va dir abans de trucar-la en directe per telèfon. "No m'ho puc creure! És la primera vegada que estic veient una entrevista i em truquen en directe", va dir la presentadora d'Eufòria "Et faria il·lusió fer un programa amb mi a TV3?", va preguntar-li González. "Home i tant! Jo amb el Jordi a la fi del món", va dir Torné.

Marta Torné: "No vull fer-me pesada"

"Jo vull demanar perdó perquè no vull fer-me pesada. Ja presento 'Eufòria' i 'Persona infiltrada'. Jo estic molt agraïda però no vull pasar-me de caure malament", va dir la presentadora. "Això que hem vist no estava preparat?", van insistir els de Tot són problemes. "La trucada no, el que estava preparat és que ell em va demanar permís per dir el meu nom perquè era una cosa que estàvem parlant de fa temps", va dir Torné.

"El Jordi és molt llest", va reconèixer la d'Eufòria. Sobre com seria el projecte amb el Jordi a TV3, Torné no va donar cap detall: "No en tinc ni idea de com seria. No en sé res. La graella s'acaba d'estrenar. Tampoc sé res d"Eufòria'. Si que hi haurà una segona temporada però no sabem encara dates".

Torné també va protagonitzar un altre dels moments del programa esclafant un ou a un dels presentadors, Serapi Soler.

Torné esclafa un ou a Serapi Soler

Deixa un comentari