VÍDEO "El Fax de 8tv" s'estrena coronant a Pilar Rahola com la reina del programa

Pilar Rahola a "El fax de 8tv"

La cadena privada va emetre el primer programa que vol ser el relleu del "FAQS" de TV3 amb l'anàlisi política

Duel de titans el que es va viure aquest dissabte a la televisió catalana. Mentre a TV3 s'estrenava el nou programa de Ricard Ustrell, 8tv feia el mateix amb el nou El Fax de 8tv. La cadena privada vol intentar captar als seguidors del FAQS de Cristina Puig apostant per l'actualitat política. Això sí, amb dos nous presentadors, l'exdirector de RAC1 i exdiputat de Junts, Eduard Pujol i la periodista Elisabet Cortiles.

"El van voler eliminar però en realitat el FAX mai va morir, de fet torna a 8tv", avisava la promo de l'espai. I finalment només 9.000 persones i un baix 0,7% de quota van seguir l'estrena.

Un dels noms destacats que es manté és el de la periodista Pilar Rahola. La tertuliana va rebutjar l'oferta per seguir al nou Tot es mou d'Helena Garcia Melero de forma quinzenal i es va decantar per fitxar per 8tv. De dilluns a dijous surt al nou programa El Pentàgon de Vicent Sanchis i els dissabtes te la seva secció a El Fax.

El programa va mantenir força l'estil del que es feia a TV3. Entrevistes, tertúlia i cara a cara. El primer convidat de la nit va ser l'exalcalde Xavier Trias, que es va reivndicar com a "convergent de tota la vida" i va reconèixer que es podria presentar el 2023 "si el seu partit posa ordre". També van intervenir l'economista Xavier Sala i Martin que ho va fer per videoconferència i Pujol va entrevistar a la diputada d'ERC Najat Driouech Ben Moussa, que havia estat escridassada al Parlament amb cris racistes.

Cara a cara entre Rahola i Josep Bou

Com era d'esperar, un dels moments més tensos de la nit el va ser el cara a cara entre Pilar Rahola i el líder del PP a Barcelona, Josep Bou que van debatre sobre la monarquia. "Pou, però què t'has cregut? Que estem desendreçats? Però què és això?", va dir Rahola.

El programa va acabar amb un moment surrealista coronant a Rahola com la "reina del Fax". "És un moment màgic", va repetir una vegada i una altra Eduard Pujol. "Majestat, us poso la corona com a reina que sou", va dir el del PP a Rahola mentre li posava una reproducció d'una corona reial. "La monarquia derrocada!", va etzibar la tertuliana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari