You are currently viewing <span>INCRÈDULA</span> Gemma Nierga al·lucina amb el que li diu el líder de Vox a Catalunya: "Amb llàgrimes als ulls?"
Gemma Nierga al "Cafè d'idees"

INCRÈDULA Gemma Nierga al·lucina amb el que li diu el líder de Vox a Catalunya: "Amb llàgrimes als ulls?"

Ignacio Garriga diu que alguns votants independentistes s'han passat a Vox i Nierga li respon incrèdula: "He posat cara de sorpresa. No en conec cap cas"

El president de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha estat un dels protagonistes del dia per unes declaracions totalment desafortunades en una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga a La 2 de TVE. "Hi ha independentistes que s'adonen que l'alternativa a Catalunya passa per Vox", ha assegurat el líder d'extrema dreta. Nierga s'ha quedat estupefacta. "He posat cara de sorpresa. No en conec cap cas", ha dit la presentadora.

"Li puc donar fora de càmera el nom de comerços de diversos barris de Catalunya", ha insistit el de Vox abans de dir-la grossa: "Em deien amb ulls a les llàgrimes". "Amb llàgrimes als ulls voldrà dir", li ha respost Nierga incrèdula amb el que acabava d'escoltar.

Però el de Vox ha seguit a la seva. "Em deien: 'Jo era independentista, votava el senyor Junqueras, però ara he de votar a Vox perquè aquest barri s'ha convertit en un focus de delinqüència, d'islamització i de perill per als meus fills'", ha afegit Garriga mentre Nierga al·lucinava. Aquest ha estat el moment:

"Que es podreixin a la presó?"

No ha estat l'única escena polèmica. En un altre moment Nierga li ha demanat dades que demostressin que els immigrants il·legals són els que més delictes cometen. El de Vox ha respost amb un document de la Conselleria de Justícia en el qual s'afirma que, en algunes presons de Catalunya, el 61% dels reclusos són estrangers.

"En situació legal o il·legal?", li ha preguntat Nierga. El d'extrema dreta no li ha sabut respondre i la periodista li ha repreguntat què faria ell amb aquests estrangers: "Expulsar-los del país?". "Qualsevol nacionalitzat amb antecedents delictius ha de ser deportat immediatament al seu país. I amb això garantiríem la seguretat als carrers a Catalunya i les nostres dones i els nostres fills podrien sortir tranquils als carrers, que és el que jo vull", ha explicat Garriga.

"Perdoni, a mi si m'atraquen em preocupa igual que m'atraqui un estranger que m'atraqui un nacional. Per què hem d'expulsar a un estranger que està en situació legal i per què no expulsem al nacional?", ha qüestionat la periodista.

″Home! Perquè el nacional és espanyol i nosaltres el posarem a les nostres presons i farem que es podreixin a la presó com a delinqüent que és. Però als que han vingut d'un altre país que els aguantin als seus països d'origen", ha insistit el de Vox. "Que es podreixin a la presó?", ha dit sorpresa, Nierga. "Vostè no creu que la reinserció social, no?", ha insistit. "Segurament", ha dit ell.

Deixa un comentari