Els guionistes del "Polònia" es desesperen amb l'enèsima crisi del Govern: "Estem refent guions"

El pere Aragonès del "Polònia" esperant a un ring

El programa de sàtira de TV3 va haver de capgirar el guió fins a l'últim moment per la crisi entre ERC i Junts

La crisi del Govern entre ERC i Junts ha deixat a un gran damnificat televisiu. Es tracta del Polònia de TV3, que ha vist com el guió els ha saltat pels aires cada dia. El programa es va emetre aquest dijous a nit amb el desenllaç encara obert de com acabarà tot plegat. Els guionistes han hagut de refer els esquetxos i fins a darrera hora van haver d'estar pendents de les últimes decisions.

Aquest dijous al migdia, una reportera del Tot es mou de Melero va visitar els estudis de gravació del programa de sàtira per veure en quin punt es trobaven. "A aquestes hores tot són corredisses i ara mateix estan canviant el set de plató per un gag que ha de sortir aquesta nit. Arribareu a fer un Polònia aquesta nit?", va preguntar la de TV3 a un dels responsables del programa.

"Si al 2017 hi havia programa, avui també n'hi haurà. El que no sé és si haurem de canviar més guions", va dir el del Polònia.

"Estic aquí des de les sis del matí"

Durant el directe va aparèixer l'actor David Marcé, que interpreta a Artur Mas i Jordi Puigneró. "El guió m'acaba d'arribar. M'ho aprenc a maquillatge, però ens en sortirem." Tot i la cara de felicitat que feia, va revelar que havia arribat a les sis del matí. Aquest va ser el moment:

Al programa, Marcé va aparèixer amb un gag propi per explicar la mala sort que ha tingut amb els personatges que interpreta, que gairebé tots li han plegat o han estat cessats. El darrer ha estat el conseller Puigneró, però no ha estat l'únic: "Em van donar el Mas i al cap d'una setmana va fer el pas al costat. Em van donar al Cuixart i el van tancar a la presó, després em van dir de fer el Casado i ja sabeu com va acabar, fins i tot vaig fer al Màxim Huerta, que abans d'emetre el gag ja havia dimitit".

Finalment el programa va fer el gag de la crisi de govern al damunt d'un ring on Pere Aragonès (Jordi Soriano) s'enfronta als seus socis: Albert Batet (Cesc Casanovas) i Laura Borràs (Agnès Busquets). Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) espera a la cantonada que els de Junts deixin d'atonyinar el president.

S'estrena Giorgia Meloni

Després que l'extrema dreta de Giorgia Meloni (Agnès Busquets) hagi guanyat les eleccions italianes, el seu personatge va fer el seu primer esquetx. I, tractant-se de política italiana, tampoc hi va faltar l'anàlisi d'Enric Juliana (Cesc Casanovas).

ETIQUETES:

Deixa un comentari