You are currently viewing <span>MOLT AVIAT</span> Antena 3 confirma que el nou programa de Sonsoles Ónega s'emetrà a la tarda
Sonsoles Ónega a la nova promo d'Antena 3

MOLT AVIAT Antena 3 confirma que el nou programa de Sonsoles Ónega s'emetrà a la tarda

El nou espai es dirà "Y ahora Sonsoles" i molt probablement ocuparà el buit que deixarà el concurs de Juanra Bonet, "Boom!"

El fitxatge de Sonsoles Ónega per Atresmedia després d'anys formant part del planter de Tele 5 és, sens dubte, un dels grans terratrèmols televisius de l'any. Aquest dijous, Antena 3 ha confirmat el que molts especulaven: la periodista competirà amb Sálvame i el Planta baixa.

La pesentadora madrilenya de 44 anys ocuparà el buit que ben aviat deixarà el concurs de Juanra Bonet, Boom! amb un nou programa que es dirà Y ahora Sonsoles. Tot i això, encara es desconeix la data d'estrena, que previsiblement serà en les properes sertmanes.

En un nou vídeo promocional que ha publicat la cadena, Ónega confirma que anirà a la franja de tarda: "Volem ser la teva companyia a les tardes d'Antena 3". Així, tot fa pensar que s'emetrà a la franja que va de 18.45 a 20h, després que la cadena privada hagi anunciat que aturava les gravacions del concurs de Juanra Bonet.

Si res no canvia, Antena 3 mantindrà les sèries Amar es para siempre i Tierra amarga com fins ara de 16.30 a 18.45h i el concurs d'èxit Pasapalabra seguirà intocable de 20 a 21h. Pel que fa al nou Y ahora Sónsoles de moment només se sap que "abordarà tot el que passa i tot el que t'interessa", a partir de la informació i l'entreteniment.

Deixa un comentari