CADENA PRIVADA 8tv presenta la seva temporada més ambiciosa:"Agradi o no, aquí estem"

Presentació de la temporada de 8TV

El propietari de la cadena privada anuncia que ja comptem amb 320 treballadors i celebra haver posat en marxa el canal en només un any

Fitxatges sonats, nous programes i més política i atreviment. Això és el que els espectadors podran trobar a la nova temporada de 8tv que va arrencar el passat 5 de setembre. Aquest dimecres al matí, la cadena privada ha presentat als mitjans els detalls de la seva programació en un acte que ha tingut lloc als estudis de Sant Just Desvern, al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat.

Amb un pressupost de 10 milions d'euros, la cadena propietat de l'italià Nicola Pedrazzoli ja compta amb 320 treballadors, segons ha explicat el seu màxim responsable. Unes xifres modestes si es tenen en compte les del seu principal rival, TV3: prop de 300 milions i uns 2.300 treballadors.

Pedrazzoli també ha explicat que quan va comprar 8TV al Grup Godó "ja sabíem que no podríem fer ni pessigolles a TV3", Tot i això, s'ha congratulat d'haver aconseguit "crear una cadena en només un any". Sobre els resultats a curt termini, l'italià s'ha mostrat prudent. "Sabem que serà complicat, però agradi o no, aquí estem i estarem".

Nicola Pedrazzoli durant la presentació de la temporada de 8TV 

Sanchis aterra a 8tv: "Aquí tinc més llibertat"

La directora de la cadena, Marta Polo, ha estat l'encarregada de conduir un programa especial emès en directe a través de YouTube.Un dels noms més destacats de la nova etapa serà sense dubte el de l'exdirector de TV3, Vicent Sanchis, que presentarà El pentàgon de dilluns a dijous a les 21.30h. "Aquí la gent és molt inconscient. Estan tots una mica sonats", ha assegurat en to de broma Sanchis. Sobre el nou programa, Sanchis ha explicat que "intentaran explicar l'actualitat amb una mirada deshinibida i ocurrent".

L'exdirector de TV3 també s'ha referit a les declaracions del seu substitut a TV3, Sigrid Gras, quan va anunciar que volia "despolititzar la graella de la cadena pública". "No ho critico però em fa l'efecte que hi ha molt espai per a fer política", ha assegurat Sanchis. "Aquí em puc expressar amb més llibertat", ha afegit.

Vicent Sanchis durant la presentació de la temporada de 8TV 

Una altra de les novetats serà El Fax de 8tv, en un intent clar de captar als seguidors del FAQS de TV3 i que ara estarà presentat per Eduard Pujol i Elisabet Cortiles. "No podíem deixar Catalunya sense el FAQS", ha assegurat Cortiles. "Volem evitar que els convidats vinguin amb por, que siguin ells mateixos. Els que no vinguin serà perquè s'han autoexclòs", ha explicat Pujol.

Pel que fa a l'entreteniment seguiran El Circ de Frank Blanco ara de 23.15 a 1.15h i amb nous col·laboradors i seccions. "Amb el nou plató més ampli podrem fer més xou", ha explicat Blanco. "Volem fer un pas endavant perquè la nit sigui més picant", ha afegit. També ha revelat que tindran un espai per poder trobar parella en directe. Això sí, "ho hauran de fer sense roba", ha apuntat el seu presentador.

Ares Teixidó renovarà el seu Sexual Revolution, amb nou nom, Ares Revolution per evitar la censura que han patit a Instagram. El programa s'emetrà els divendres i els diumenges al voltant de les 23h. La gran novetat serà els divendres, quan el programa s'emetrà en directe i acabaran a una discoteca on els espectadors podran acompanyar-los.

Cristina Puig a 8tv?

Una de les polèmiques de la setmana ha estat la picabaralla que va tenir lloc als micròfons de RAC1 entre un col·laborador i l'expresentadora del FAQS, Cristina Puig. A la ronda de preguntes, Pedrazzoli ha respost sense pels a la llengua: "Sí! Vull que vingui amb nosaltres. L'he intentat fitxar i des d'aquí li dic que 8tv és casa seva".

ETIQUETES:

Deixa un comentari