You are currently viewing <span>EN BLANC</span> Una reportera de Tele 5 es bloqueja en plena connexió en directe: "Mare meva, mare meva!"
La reportera d'Informativos Tele 5

EN BLANC Una reportera de Tele 5 es bloqueja en plena connexió en directe: "Mare meva, mare meva!"

Els nervis van poder amb Cecilia Ramos, periodista d'Informativos Tele 5 que es va quedar en blanc: "Podia passar, ho sento"

Les connexions en directe no són aptes per a tothom com així va poder comprovar aquest dijous la reportera d'Informativos Tele 5, Cecilia Ramos. La noia era a Benidorm a punt per explicar la mort d'una dona en caure per un barranc amb una moto elèctrica. Però quan la presentadora de l'informatiu li va donar pas, va quedar presa pels nervis.

"Així és, la polèmica… la polèmica…", va començar dient la reportera que va quedar totalment bloquejada. "Mare meva. Mare meva. La polèmica sorgia… Mare meva", va seguir dient, mentre se li va escapar el riure nerviós tot i la tragèdia que havia d'explicsr als espectadors. "Una dona es desprenia pel penya-segat de 57 anys, les cadires motoritzades no estan regulades, la policia treballa ara per complir la normativa. Sancions de fins a 500 euros per als qui no compleixin les mesures".

Al cap d'unes hores de la connexió que es va convertir en viral, la noia va dir-hi la seva a través de les seves xarxes socials. "Podia passar, hi havia la possibilitat i em va passar. He patit un bloqueig en directe aquesta nit. Un error humà que m'ensenya com és de complicada aquesta feina que fem. Gràcies pels missatges de suport. Unes disculpes als espectadors i els familiars de la dona morta".

Els espectadors li donen el seu suport

Tot i que la majoria de persones que van veure l'incident es van quedar incrèduls, la majoria de comentaris de les xarxes socials van ser per transmetre el seu suport a la periodista. Entre ells, Jorge Javier Vázquez o el tennista Àlex Corretja. "A tots ens ha passat alguna vegada. Una forta abrçada i a seguir amb confiança".

Deixa un comentari