MONARQUIA Un altre cosí desconegut del rei participarà al nou reality de Tele 5 "Pesadilla en El Paraíso"

Juan Alfonso Milán

Es tracta de Juan Alfonso Milán, un model de 31 anys, que va descriure a Felip VI com "un home amb classe"

Nou maldecap per al rei Felip VI. Si fa pocs mesos va haver de veure com un cosí seu com és Ignacio de Borbón, es convertia en concursant de Supervivientes, aquest dimecres, Tele 5 ha anunciat el nom d'un altre familiar del monarca que participarà al nou reality Pesadilla en El Paraíso. Es tracta de Juan Alfonso Milán, model i cosí segon de rei.

Ja fa dies que la cadena està anunciant els noms dels 16 concursants famosos que formaran part del concurs. De moment ja es coneixíen els noms dels sis primers: el col·laborador de Sálvame, Pipi Estrada, l'ex d'Anabel Pantoja, Omar Sánchez, la filla d'Ortega Cano, Gloria Camila, l'ex de Carlos Lozano, Mónica Hoyos, el torero Víctor Janeiro i la model Alyson Eckmann. A aquests, s'hi ha afegit el setè, Juan Alfonso Milán, el model de sang blava.

Juan Alfonso Milán

Qui és Juan Alfonso Milán?

Juan Alfonso Milà és un model francès de 31 anys que parla espanyol i viu a Londres, i que ha protagonitzat campanyes per a Armani, Vivienne Westwood, Fred Perry o Marshall. És net de Juana Alfonsa Milán y Quiñones de León, l'única filla bastarda d'Alfons XIII. La seva àvia, que va morir en 2005 als 89 anys, va ser fruit del romanç d'Alfons XIII amb amb la nanny irlandesa dels seus fills, Beatrice Noon.

Per si no fos prou, Milán és nòvio de Paloma González, l'estilista que va formar part del jurat del programa Cámbiame de Tele5, presentat per Marta Torné i que actualment col·labora a Sálvame com a comentarista dels estilismes.

Juan Alfonso a Londres

En unes declaracions de fa ja un temps, Juan Alfonso va referir-se a l'actual rei de la següent manera: "Felip és un home amb classe i molt preparat, m'encantaria convidar-lo a la meva boda".

En una altra entrevista, també va referir-se al rei emèrit i la seva connexió amb la Casa Reial espanyola: "La meva àvia va morir víctima dels deutes i de l'alcohol, però va tenir sort perquè li va pagar la residència on va viure fins al final de la seva vida el Rei Joan Carles, el seu nebot".

ETIQUETES:

Deixa un comentari