You are currently viewing <span>ANYS 90</span> TV3 deixa sense paraules amb un vídeo de Susanna Griso i Pepe Rubianes l'any 1994
Susanna Griso a TV3 l'any 1994

ANYS 90 TV3 deixa sense paraules amb un vídeo de Susanna Griso i Pepe Rubianes l'any 1994

La presentadora d'Espejo público d'Antena 3 va ser una de les cares més populars de la cadena pública als anys 90

El programa No tenim vergonya de TV3 és una capsa de sorpreses. Els vespres del cap de setmana abans del Telenotícies, la cadena pública emet aquest espai que recorda alguns dels millors moments viscuts al llarg dels seus anys. I hi ha cares que han canviat molt. Una d'elles és Susanna Griso, que va aparèixer en un tall del programa d'aquest diumenge. La periodista catalana va presentar Tres senyores i un senyor, un espai d'entrevistes en to distès acompanyada per Fina Brunet i Gemma Nierga emès a partir de l'any 1994.

TV3 va voler recordar un moment molt divertit quan el recordat i estimat humorista Pepe Rubianes va anar de convidat al programa de la Griso. "Vostè és molt enamoradís", van dir-li al còmic. Griso va riure, potser perquè ella també ho ha estat, com demostra a les protades de les revistes del cor. S'ha separat del productor català Carles Torras, després de 23 anys de matrimoni i ara surt amb el financer Joaquín Güell, ex de Cayetana Álvarez de Toledo. La parella va ser caçada pels fotògrafs aquest passat mes de juny a l'illa de Malta de vacances.

Güell i Griso a Malta
Griso a TV3 l'any 1994

La presentadora catalana també va fer els telenotícies de TV3 i el 98 va fer el salt a Antena 3, cadena en la què ha treballat fins ara. Tot i això, el recent i inesperat fitxatge de Sonsoles Ónega ha deixat en l'aire el seu futur. El seu matinal, Espejo público és un dels únics espais que perd contra Tele 5 i Ónega podria ser un revulsiu per a la franja de Griso.

Sigui com sigui el canvi físic de Griso és evident:

Griso ha passat de ser l'estrella de les nits de TV3 a ser la creu de l'independentisme als matins d'Antena 3. Malgrat tot, aquest desembre va reaparèixer a La Marató de TV3. No sabem quin serà del cert el seu futur a la cadena privada espanyola, nosaltres ens quedem amb l'etapa riallera de la catalana. Griso fent de potro i Rubianes saltant.

Minut 8:15

Deixa un comentari