ÚLTIM INTENT Tele 5 fa canvis urgents al "Ya es verano" de Frank Blanco i prescindeix de la seva directora

"Ya es verano" (Tele 5)

El programa que ha anat perdent audiència dedicarà més temps als temes del cor i redueix la secció de Frank Blanco

Tele 5 està a punt de fer el seu mínim històric d'audiència aquest mes d'agost i la cadena privada continua fent moviments a la desesperada. A pocs dies per acabar el mes, a Catalunya és tercera amb un 7,8% i a Espanya segona amb un 11,0%. Amb aquest escenari, la cadena ha posat el punt de mira al magazín del cap de setmana, Ya es verano, que va agafar el rellu al cancel·lat Viva la vida.

El programa presentat per Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González-Novo no ha millorat les dades del seu predecessor. Setmana rere setmana ha anat perdent espectadors i ha quedat per sota dels registres que aconseguia el programa d'Emma García. L'últim cap de setmana, Ya es verano va ser la quarta opció de la seva franja a Catalunya amb un 7,5% de quota el dissabte i un 6,4% diumenge. Aquest dissabte, tot i els canvis, no va passar d'un 7,7%.

Amb la incògnita de si l'espai continuarà a partir del setembre, la productora del Unicorn Content ha començat a fer alguns canvis en la direcció i en els continguts de l'espai seguint l'estratègia de Viva la vida.

Un dels principals damnificats és el presentador de 8tv, Frank Blanco que ha vist com la seva secció dedicada als vídeos virals, ha perdut minuts en detriment dels temes del cor . Però no és l'unic, segons publica YoTele, el programa també ha canviat de directora i Sonia Domínguez, que havia estat subdirectora de Supervivientes substitueix a Lorena Correa.

Pel que fa als continguts, s'ha decidit incrementar el temps dedicat a la crònica social. Un gir que busca recuperar espectadors i intentar aconseguir la renovació del programa. Tot això, mentre ja corren rumors que Tele 5 hauria anat a buscar a Emma García per tornar a fer-se càrrec dels caps de setmana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari