EN HORES BAIXES "Sálvame" toca fons i la direcció planteja acomiadar a un dels seus tertulians en directe: "Estem preocupats"

"Sálvame" (Tele 5)

El programa de Tele 5 es desploma en audiència i podria acomiadar a Rafa Mora després dels seus polèmics comentaris homòfobs

Després de les últimes polèmiques viscudes a Sálvame, amb insults i menyspreus homòfobs d'alguns dels seus col·laboradors, la direcció del programa ha decidit prendre mesures dràstiques. L'espai de les tardes de Tele 5 va viure aquest dilluns un dia negre pel que fa a les seves audiències. A Catalunya el programa es va enfonsar: la versió Limón va fer un 6,6%, la Naranja un 9,4% i la Sandía un 6,5%.

Tot plegat ha provocat que Sálvame comencés el programa d'aquest dimarts amb un anunci que podria afectar la continuïtat de Rafa Mora. I és que molts dels seguidors del programa han demanat la seva expulsió pels comentaris que va llançar a Miguel Friguenti fa pocs dies: "Tu parla de drag queens, de Torremolinos…".

Frigenti li va contestar sense miraments aquest dimarts: "Tu ets més que jo per ser hetero? A mi se'm pot ridiculitzar i a tu no?".

I és que el comentari homòfob del valencià, no va passar desapercebut entre molts espectadors que no van dubtar en posar el crit al cel i van demanar la seva expulsió del programa. "Fins quan ho permetran?", es va preguntar una espectadora. "Apago Telecinco. Després traieu la bandereta de l'orgull!! Que vergonya doneu!!", va dir un altre.

"La cúpula està molt preocupada per l'evident rebuig que causa Rafa Mora en part de la nostra audiència", va dir la presentadora Adela González. "Aquest mateix matí la direcció l'ha convocat a una reunió per trobar una solució. I lamentablement sembla que només hi ha una sortida", va afegir Terelu Campos.

Els espectadors voten per fer-lo fora

La preocupació de la cúpula del programa és tal que fins i tot han llançat una pregunta als espectadors per acabar de valorar quin pas han de fer: "Creus que Rafa Mora és perjudicial per a Sálvame?". Les repostes parlen per si soles i amb més de 77.000 vots computats, el sí s'imposa amb el 61,8%.

Screenshot

ETIQUETES:

Deixa un comentari