You are currently viewing <span>VÍDEO</span> Pilar Rahola respon a les crítiques pel vídeo a Cadaqués: "Se me'n refot"
Jordi Cuixart, entre d'altres a la piscina de Pilar Rahola a Cadaqués

VÍDEO Pilar Rahola respon a les crítiques pel vídeo a Cadaqués: "Se me'n refot"

La periodista elimina les imatges del seu Instagram després de l'allau de comentaris crítics a les xarxes: "A casa meva faig el que em dona la gana"

Si fa us anys tothom esperava la imatge d'Ana Obregón en bikini a la platja, ara l'estiu no arriba del tot fins que la periodista Pilar Rahola penja la seva foto amb els seus amics VIP a Cadaqués. Aquest diumenge, Rahola es va tornar a convertir en viral per uns vídeos que va publicar al seu compte d'Instagram en què es podia veure a l'expresident d'Òmnium Jordi Cuixart, la directora de cinema Isona Passola i el poeta i activista cultural Vicenç Altaió.

A les imatges, també hi apareixia el marit de Rahola a la seva piscina de la casa que tenen a Cadaqués. "Bogeria a la piscina", va escriure. Els amics de Rahola sortien banyant-se i fent el mort, però el moment que va generar una forta polèmica va ser quan en un dels vídeos, Rahola diu el següent: "Va ara anem a fer allò de in-inde-independència. Estem bojos". Un to que molts ho van considerar com una burla. Aquest dimarts, el vídeo ja no apareix a l'Instagram de la periodista. L'ha eliminat, tot i que a les xarxes fa dies que corre com la pólvora.

Rahola respon: "Se me'n refot"

Aquest dilluns, la periodista va respondre a les crítiques en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Ha arribat un punt que se me'n fot. Jo faig el que em dona la gana i amb qui em dona la gana a casa meva". Rahola també va explicar que va publicar el moment amb el consentiment dels que hi surten.

"Ens riem de nosaltres mateixos i fem un ridícul espantós perquè tots estem 'gorditos'. Ara, no em penso amargar per això", va afegir. De fet, va reconèixer que hi havia més gent que va anar al dinar, però que no van voler sortir al vídeo. "A mi no m'hi posis, no hi vull ser", van dir-li a Rahola, que no va voler desvetllar de qui es tractava.

Una polèmica que es repeteix

La periodista ja havia generat molts titulars en anteriors trobades a Cadaqués, amb assistents VIPS. L'any 2016 va fotografiar-se amb l'actual president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, i l'ex major dels Mossos, Josep Lluís Trapero i l'any passat va fer-ho a la Catalunya Nord amb 21 personalitats i sense mascareta. Un fet que també va indignar perquè a la resta de Catalunya sí era obligatòria.

Deixa un comentari