Lara Álvarez es talla la melena i ensenya la primera imatge de "Pesadilla en El Paraíso"

Lara Álvarez

El nou reality de Tele 5 tancarà a 16 famosos en una granja on hauran de conviure amb les eines i les comoditats del segle passat

Tele 5 no passa pel seu millor moment i per això ha decidit prémer l'accelerador amb la seva gran aposta de la nova temporada: Pesadilla en El Paraíso. Si no hi ha canvis d'última hora, la cadena privada començarà a gravar el seu nou reality d'aquí a deu dies i aquest divendres ha ensenyat per primera vegada la granja on hauran de conviure i treballar 16 concursants famosos.

Cal recordar que Lara Álvarez serà la presentadora de les gales setmanals i dels programes que s'emetran a l'acess prime time, de 22 a 23h. Pel que fa als debats, aniran a càrrec de Carlos Sobera. La copresentadora de Supervivientes, ha aprofitat el canvi de programa per fer-se un radical canvi de look. S'ha tallat la seva llarga cabellera com així hem pogut veure a les seves xarxes socials.

Lara Álvarez I Instagram

En el vídeo publicat apareix la presentadora Lara Álvarez anunciant un programa especial que s'emetrà el proper dimarts 23 d'agost a la plataforma de pagament Mitele Plus. Amb el nom de Rumbo a El Paraíso es revelarà la identitat de quatre nous concursants del reality.

Primera imatge de la granja de Paraíso en El Paraíso

A aquests quatre s'hi afegiran els ja confirmats fins avui: el col·laborador de Sálvame, Pipi Estrada, l'ex d'Anabel Pantoja, Omar Sánchez, la filla d'Ortega Cano, Gloria Camila, l'ex de Carlos Lozano, Mónica Hoyos, el torero Víctor Janeiro, la model Alyson Eckmann, el model i cosí de Felip VI Juan Alfonso Milán i l'italià i ex de GH VIP 5, Marco Ferri.

Així serà Pesadilla en El Paraíso

Pesadilla en El Paraíso serà l'adaptació espanyola de The Farm, un reality xou de convivència entre famosos, en el què els seus protagonistes han de col·laborar per a tirar endavant en un entorn rural sense les comoditats que la societat ha incorporat al llarg de l'últim segle.

El format no serà la primera vegada que s'emet a l'estat espanyol, Antena 3 ja en va fer la seva versió amb La Granja i Tele 5 amb Acorralados.

El format, produït en col·laboració amb Fremantle, ha estat adaptat en 30 països entre els quals destaquen Noruega (24 edicions), Suècia (17 edicions), el Brasil (14 edicions), França, Itàlia, Grècia i Hongria. A Espanya, Pesadilla en El Paraíso serà igualment un lloc aparentment idíl·lic en plena naturalesa, però la duresa de les tasques i els rigors de la convivència constituiran un autèntic desafiament per als concursants.

ETIQUETES:

Deixa un comentari