You are currently viewing <span>POLÍGRAF</span> La confessió més sonada d'un presentador de Tele 5 al "Deluxe": "He tingut sexe amb homes per feina"
Carlos Lozano al "Deluxe" (Tele 5)

POLÍGRAF La confessió més sonada d'un presentador de Tele 5 al "Deluxe": "He tingut sexe amb homes per feina"

Carlos Lozano va respondre a un qüestionari pujat de to i amb respostes que no van deixar a ningú indiferent

El Deluxe d'aquest divendres 19 d'agost va deixar moments molt pujats de to. Va ser durant el polígraf a Carlos Lozano quan el programa de Tele 5 va dedicar els seus darrers minuts a fer preguntes molt 'calentes'. Entre d'altres revelacions, el presentador va explicar que no duia roba interior i que havia enviat fotos íntimes dels seus genitals a algunes noies. Tot i això, va reconèixer que "porto gairebé dos anys sense mantenir relacions sexuals".

Després de la seva resposta, els col·laboradors es van deixar anar i Belén Rodríguez va revelar que ella portava el mateix temps sense sexe. "Crec que Victor Sandoval en porta sis", va afegir Lozano. Va ser llavors quan Terelu Campos va deixar a tothom amb la boca oberta, assegurant que ella porta set anys sense tenir relacions sexuals.

El sexe va estar molt present durant tota l'entrevista, i Lozano va haver de respondre a preguntes d'alt voltatge. La més sonada va ser si havia mantingut relacions sexuals amb homes de la indústria audiovisual per a aconseguir feina. "Has tingut sexe amb dissenyadors o directors per a aconseguir feina?". El presentador va ser clar: "No rotund. Jo no em venc i menys per aconseguir feina". Però el polígraf el va desmentir: "Clarament, menteix".

"No pot ser. Si això és així series un 'putero'", va dir Rafa Mora en conèixer el veredicte. La catalana Laura Fa, ho va veure d'una altra manera: "Si fos cert, series una víctima perquè haurien abusat d'ell per donar-li feina. Això és abús de poder". Kiko Matamoros no ho va comprar i va tirar d'ironia: "Pobret!". Pobres els de Tele 5, que tot i apostar per sexe es van quedar amb un baix 7,5% de quota.

Rafa Mora i Laura Fa al "Deluxe"

Deixa un comentari