DE PEGA Jorge Javier Vázquez, ingressat al Perú per un edema pulmonar

Jorge Javier Vázquez en cadira de rodes al Perú

El presentador de Tele 5 ha compartit unes imatges des de l'hospital i en cadira de rodes: "He estat a la cambra hiperbàrica"

Jorge Javier Vázquez ha tornat a ser notícia a causa d'un ensurt amb la seva salut durant les seves vacances al Perú. Després de passar el covid i haver d'apartar-se de la televisió dues setmanes per culpa d'una laringitis aguda, ara el presentador de Tele 5 ha hagut de ser ingressat per un edema pulmonar. Una afecció que afecta a molts dels visitants del país a causa de l'anomenat mal d'altura, degut a la manca d'oxigen.

El presentador de Badalona va arribar a Sud-amèrica a principis del mes d'agost. Ell mateix ho ha explicat en un post a Instagram que ha preocupat molt als seus seguidors: "Perú és un país meravellós. Vaig arribar-hi fa dues setmanes i he conegut la preciosa Lima, he vist volar còndors i poquet més perquè dilluns passat van haver d'ingressar-me a l'hospital durant dos dies pel mal d'altura".

Jorge Javier, ingressat al Perú | Instagram

Vázquez ha necessitat quatre sessions de cambra hiperbàrica, corticoides i antibiòtics: "Tinc la gola inflamada i cada mossegada que faig és un ganivet que se'm clava a l'ànima", explica mentre comparteix algunes imatges en cadira de rodes i a la cambra hiperbàrica.

Jorge Javier, a la cambra hiperbàrica | Instagram

Jorge Javier entra per telèfon a Sálvame

Al voltant de les cinc de la tarda, el presentador ha entrat per telèfon a Sálvame per explicar com es trobava: "Vaig arribar a Lima i vam agafar un tren que eren dues nits de trajecte i la primera nit em vaig començar a trobar fatal. Vam passar per les zones més altes de Perú. Em costava caminar i dur el bolso de mà".

"Quan vam arribar a l'hotel, no vaig poder arribar ni a l'habitació. Vaig dinar i em vaig posar al llit fins al dia següent. Vam trucar a un metge i van decidir ingressar-me a causa del mal d'altura", ha afegit. Tot i l'ensurt, el presentador ha assegurat que seguirà amb el seu viatge.

Post de Jorge Javier a Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari