Els partits de Lliga del Barça, l'Espanyol i el Girona es podran veure en català

DAZN anuncia que narrarà en les llengües cooficials dels equips els cinc partits que oferirà per jornada

La temporada del futbol masculí arrenca amb un canvi destacat pel que fa als drets televisius i d'idioma. Per primera vegada no serà necessari contractar un paquet d'internet i televisió amb una de les grans operadores per veure els partits. El canal DAZN s'ha fet amb una part dels drets de la Lliga i emetrà per primera vegada cinc partits per jornada, inclòs un del Barça o del Madrid per 18,99 euros al mes.

No serà l'únic canvi. Els partits del Barça, l'Espanyol, el Girona, el València, el Vila-real, l'Elx i el Mallorca que s'emetin per DAZN, es podran veure en català. Aquest dijous, la plataforma va fer públic els narradors dels partits de la primera jornada. Seran els periodistes Gerard Guardi, Carles Fité, Albert Morén i Aitor Compañón, Vicent Ortega, Toni Munar i Dídac Roig.

A més, també faran les retransmissions en gallec pel Celta i en èuscar per l'Athletic, la Reial Societat i l'Osasuna. DAZN s'adaptarà així a la normativa establerta per la Lliga, que obliga els canals a retransmetre en la llengua pròpia de cada territori dels equips que en tenen de cooficials.

Horaris de la primera jornada

  • Barça-Rayo (dissabte 13/08 a les 21h)
  • Celta-Espanyol (dissabte 13/08 a les 17h)
  • València-Girona (diumenge 14/08 a les 19.30h)

Els usuaris que tinguin contractat un dels paquets de futbol de Movistar podran seguir veient tots els partits de la Lliga (inclosos els de DAZN) i tres jornades completes en exclusiva. Pel que fa a l'idioma, es mantindrà l'opció d'escoltar les retransmissions de RAC1 i Catalunya Ràdio.

Orange TV també ofereix als seus clients un paquet per veure tots els partits de Primera i Segona Divisió i les tres competicions europees (Champions, Europa League, i Conference League).

ETIQUETES:

Deixa un comentari