Cristina Puig parla del seu futur a la TV: "No tinc cap oferta. Estic reordenant la meva vida"

Cristina Puig

La que va ser presentadora del FAQS de TV3 fa 50 anys i alerta de la penalització que reben les dones a certa edat: "Hi ha la dictadura de la imatge"

La cancel·lació del FAQS i l'entrevista a Laura Borràs que va acabar amb una batussa als camerinos del programa, van deixar un final agredolç per a la seva última presentadora Cristina Puig. Aquest dilluns a la matinada, la periodista va celebrar 50 anys i va concedir uan entrevista a La nit dels ignorants de Catalunya Ràdio. "És molt fort. Quan poses el cinc al davant, espanta", va assegurar.

"Entre els 40 i els 50 m'han passat coses molt bones. Als 41 vaig tenir a la meva filla, he canviat de feina, de casa…. Espero que la propera dècada sigui tan bona com aquesta", va explicar l'ex de TV3. "Tinc totalment prohibit que em facin cap festa sorpresa amb els 50. M'imposen i vull fer-ho en petit comitè", va afegir.

Sobre com està gestionant la cancel·lació del programa, la presentadora reconeix que no està sent fàcil. "Estic en un procés de descompressió, d'allunyar-me de fer net, perquè ha estat molt intents. Molt bonic i gratificant però també molt dur. El FAQS no deixava indiferent i em costarà no ser-hi els dissabtes. De cop i volta la gent amb la que treballava no hi seran i això és com un dol".

Cristina Puig al "FAQS"

Puig també va parlar del seu futur professional que tot i que algunes veus la situaven a 8tv, reconeix "no tenir cap projecte televisiu" i estar centrada en "reordenar" la seva vida. Entre les raons per les quals no ha rebut cap oferta laboral, la presentadora va alertar de la penalització que tenen les dones a partir d'una certa edat. "Tinc la sensació que a les dones ens pesa més fer anys i més en el món audiovisual on hi ha la 'dictadura' de la imatge. A no sé que ja estiguis dins és molt difícil que apostin per una dona al capdavant d'un programa".

Aquesta situaicó no li ha impedit marxar de vacances a Formentera com cada estiu. Tal i com va fer públic al seu compte d'Instagram, Puig va coincidir amb els dos exdirectors del FAQS, Tian Riba i Pere Mas i el director de Sálvame, David Valldeperas.

Pere Mas, David Valldeperas, Tian Riba i Cristina Puig (Instagram)

ETIQUETES:

Deixa un comentari