DILLUNS 5 Així serà el nou "Planta baixa" d'Agnès Marquès a la tarda de TV3: Actualitat i entreteniment

Agnès Marquès a la promo de TV3 del 2022

El programa mantindrà l'esperit de l'etapa de Ricard Ustrell incorporant un to més distès, noves seccions i nous col·laboradors

A partir del dilluns 5 de setembre, les tardes de TV3 viuran una nova etapa amb l'estrena del Planta baixa presentat per Agnès Marquès. L'espai fins ara conduït per Ricard Ustrell d'11 a 14h, canvia la seva franja i s'emetrà a la tarda, després de la sèrie Com si fos ahir i fins a les 20.15h. pel que fa a Ustrell seguirà a TV3 amb el nou programa setmanal de les nits de dissabte que es dirà El Col·lapse.

Agnès Marquès en serà la presentadora i n'assumirà la codirecció amb Maiol Roger. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia sobre l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.

A finals de juliol, Marquès va explicar com afrontava el nou repte després de cinc anys al capdavant del No ho sé de RAC1, un programa d'actualitat i tertulia en uns moments molt convulsos. "Tinc ganes que sigui el 5 de setembre, però necessito parar".

El nou logo de "Planta baixa"

La presentadora ja havia treballat a TV3 durant molt de temps conduint els telenotícies. "Vaig marxar de TV3 perquè tenia un cert esgotament. Portava 10 anys fent el TN. Vaig començar amb 27 anys i vaig marxar amb 37. Són molts anys fent el mateix. Els TN són un format rígid i això et limita", va reconèixer Marquès.

Ara torna a la cadena pública amb difícil el repte de recuperar el lideratge de les tardes que des de fa anys són per a Tele 5 i Antena 3.

El nou "Planta baixa"

Marquès també havia dona algunes pistes del nou Planta baixa. "Volem aprofitar tot el que s'havia fet fins ara afeginthi més entreteniment. Hem de parlar de la vida, amb sentit de l'humor, ens ho hem de passar bé mirant la tele".

En efecte, el nou PB mantindrà l'esperit de l'etapa liderada per Ustrell amb temes propis d'actualitat, però ho farà amb un altre to i ritme. Amb una nova imatge i grafisme i retocs al plató, seguiran moltes de les cares habituals del programa, però també hi haurà incorporacions. Pel que fa a l'anàlisi d'actualitat, Carlota Gurt, Bernat Dedéu, Josep Manel Silva o Josep Martí Blanch s'incorporen a un espai on hi repetiran Llucia Ramis, Cristina Sánchez Miret, Mariola Cubells, Xavier Melero o Joan Foguet, entre d'altres.

Nous col·laboradors

Una alineació que completaran les dues famoses periodistes del cor conegudes com a "Mamarazzis", Laura Fa i Lorena Vázquez, o Toni Garcia Ramon, que parlarà de les estrenes de sèries i analitzarà els millors moments de la sèrie Com si fos ahir.

Lorena Vázquez i Laura Fa

Entre les novetats també hi haurà una entrevista diària a un personatge destacat, una part d'entreteniment sobre allò que hagi estat el més comentat a les xarxes, la televisió i els vídeos virals. També hi haurà un espai per la cuina amb el xef Räul Balam.

També seguirà el comentari d'actualitat a la part final del programa amb veus com Antoni Bassas, Laura Rosel, Carlos Zanón, Silvia Tarragona i els divendres, el cantautor Julen hi donarà la volta amb una cançó dedicada a l'actualitat. Qui no hi serà és Pilar Rahola, després del seu recent fitxatge per 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari