COSTA BRAVA Surt a la llum el nou amor de Victoria Federica: un model català de 23 anys

El nou amor de Victoria Federica, Alex Recort

La neboda gran del Felip VI ha estat caçada a Calella de Palafrugell amb Alex Recort, model i empresari

Victoria Federica és una d eles protagonistes de les revistes del cor d'aquest dimecres. La neboda més gran del rei apareix a la portada de la revista Semana amb un jove empresari català de 23 anys, Alex Recort. Recort, model i empresari de l'oci nocturn és la darrera conquesta de Federica. Abans d'ell, la borbona havia estat amb el torero Gonzalo Caballero i amb el DJ Jorge Bárcenas, amb qui va trencar el passat mes de maig, després de tres anys de relació.

Segons la revista, la neboda del rei i Recort "encara s'estan coneixent però el seu cercle més pròxim explica que la noia està entusiasmada i que tenen moltes coses en comú". D'entrada, tots dos són influencers, ella amb més de 200.000 seguidors a Instagram i ell uns 14.000. Es van conèixer a la Feria de Abril i fa només una setmana el català la va convidar a la seva casa de Calella de Palafrugell, a la Costa Brava. Diversos testimonis asseguren que els van veure passejar agafats de la mà i fent-se petons, tot i això, a les fotografies que publica la revista Semana, només se'ls veu passant la nit plegats.

La parella a la portada de la revista Semana

El jove model és soci de diversos locals de festa, un d'ells a Pals, Les Teules Chill Out i és amic de l'exjugador blaugrana Marc Bartra. Aquest dimecres, la periodista Laura Fa i el programa Sálvame, ha revelat nous detalls d'uns de les parelles de l'estiu. "Han estat dues vegades a la Costa Brava. Ell és soci d'un altre local al carrer Santaló de Barcelona, és de familia adinerada. He parlat amb un amic seu i em diuen que és un amor d'estiu", ha apuntat Fa.

Alex Recort
Alex Recort

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. MARIO

  Gràcies, ho comento pq no es el primer cop ni el segon…. que passa

 2. MARIO

  Ningú es llegeix els textos abans de publicar.los?
  De vegades hi ha frases sense sentit o amb faltes d ortografia.

  "Amb qui va trencar el "passa" mes de maig"
  "Els van veure passejar PER agafarts de la ma".

  Quė?

  I així amb tot… qui escriu això?

  1. Redacció

   Ja ho hem corregit. Gràcies per ajudar-nos a millorar!

Deixa un comentari