ÚLTIM PROGRAMA Ricard Ustrell tanca la seva etapa a "Planta baixa": "Ho hem patit i gaudit molt"

Ricard Ustrell al seu darrer "Planta baixa" a TV3

El presentador de TV3 ha reaparegut a l'últim programa de la temporada i amb ell al capdavant: "A mi em trobareu el dissabte a la nit"

Ricard Ustrell ha posat punt i final a la seva etapa al capdavant de Planta Baixa. El programa tornarà el 5 de setembre a la franja de tarda amb Agnès Marquès al capdavant i Ustrell estrenarà un nou espai a partir del dissabte 17 de setembre a TV3. Aquest divendres, el sabadellenc ha volgut acomiadar-se en directe dels seus companys i els espectadors amb un programa especial. Tot i això, el programa s'ha vist trastocat per la mort de la cantant Núria Feliu, que ha obligat a variar alguns dels seus continguts.

El presentador de TV3 ha començat fort: "Han passat moltes coses en aquests tres anys. Agraïm que ens hagueu acompanyat. Ens va dimitir Albert Rivera, un senyor que se'n va anar a fer d'advocat i el van apartar en tres dies. També hem desenterrat a Franco".

Ustrell i Canalias a TV3

"Recordo el moment pandèmia. Ens vam quedar sense públic i el vam haver de fer de cartró", ha explicat més endavant. "Va ser un moment xocant", ha respost el col·laborador Xavi Canalias.

Precisament, en Canalias ha estat un dels imprescindibles del programa, on a banda de posar les músiques, ha fet reportatges i ha protagonitzat la majoria de moments còmics de l'espai. Aquest divendres, ha aparegut disfressat de gamba. "Has estat l'ànima del programa", li ha dit Ustrell. "Te'n vas el dissabte a la nit sense mi? Diga'm que vingui amb tu", ha preguntat amb ironia en Canalias. "Vina amb mi Canalias!", ha acabat dient el presentador.

Com va sorgir la idea de "Planta baixa"

Un dels misteris que s'han resolt és com va sorgir la idea del nom: "Planta baixa". "Tu volies que això enlloc de ser un pis fos un bar", ha explicat el copresentador Xavi Rossinyol. "Vam marxar de vacances i vam dir: ja ho trobarem. En un sopar a Menorca sopant amb el músic Cris Juanico em va dir que planta baixa seria un bon nom", ha explicat Ustrell.

Discurs final: "Marxem, però tornarem"

Quan quedaven pocs minuts pel final, Ustrell ha fet el seu missatge de comiat: "Marxem, però tornarem. Això és un tancat per reformes. Tornarem a la tarda el 5 de setembre sense el Xavi Rossinyol i sense mi, però amb l'Agnès Marquès al capdavant. A mi em trobareu el dissabte a la nit, amb un nou programa que es dirà "El col·lapse". Moltes gràcies. Ho hem patit i ho hem gaudit molt. Moltes gràcies", ha acabat dient Ustrell.

ETIQUETES:

Deixa un comentari