RESPOSTA IRADA Ramón García perd les formes i esclata contra una espectadora: "Vagi a prendre pel cul!"

Ramón García i Gloria Santoro a CMM

El presentador basc no es va poder contenir durant una secció del programa en què regalava un pernil: "Maleducada!"

Molts el coneixeran per ser el mític presentador de les Campanades de TVE des de la Puerta del Sol de Madrid. Ramón García i la seva famosa capa són història de la televisió per haver acomiadat els últims minuts de l'any amb els espectadors. Però els temps han canviat, i a Espanya La 1 ha cedit el lideratge als vestits de Cristina Pedroche i a Catalunya, ja fa molts anys que TV3 arrasa.

Què se n'ha fet doncs de Ramón García? Des de l'any 2016 presenta les tardes de Castilla la Mancha Media, amb el programa "En compañía", al costat de Gloria Santoro. Una de les seccions de més èxit de l'espai és el moment en què regalen un pernil a un espectador a qui truquen per telèfon i els ha de respondre amb la frase: "Ramón regálame un jamón".

Aquest dimarts, el programa va viure un dels seus moments més surrealista quan una senyora de Ciudad Real, els hi va respondre de la manera més imprevista. "Sí?", va començar dient la dona, "Bona tarda, senyora", va respondre García. "Disculpi que la molesti. Soc Ramón García, li truco del programa de televisió 'En compañía' de CMMedia", va afegir el presentador.

"Deixeu-me de tonteries, si us plau", va etzibar la dona al cap de pocs segons. "Ens ha penjat? No, no és ximpleria", va dir la copresentadora Gloria Santoro. "Home aneu-vos-en a prendre vent fresc!", va reiterar la senyora que va penjar el telèfon sense miraments.

Enmig de l'estupefacció, el presentador va demanar tornar a trucar a l'espectadora. "Senyora que no pengi que no és broma. Que som nosaltres de la tele". Però no va tenir gaire fortuna. "Que m'és igual", va insistir la dona. "És que em pensava que es creia que era una broma", va dir García. "No, que a mi no m'interessen aquestes ximpleries", va reiterar la senyora.

"Ni a mi tampoc vostè. Adéu senyora. Quina gent més maleducada. Quin fàstic. És que hi ha gent faltona 'cony'. Amb tot el carinyo i respecte i l'afecte. Vagi a prendre pel cul", va esclatar el presentador.

Davant d'aquesta reacció irada, la copresentadora va intentar justificar a la dona. "Potser ha tingut un mal dia". "Que m'és igual. Estic fins a les pilotes de la gent maleducada", va respondre Ramón García. "Potser no s'ha menjat els cereals que et fan anar de ventre", va acabar dient la presentadora, entre els somriures del públic. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari