Llucià Ferrer i el seu "Atrapa'm si pots" salten a competir contra "Pasapalabra" als vespres d'estiu a TV3 

Llucià Ferrer

A partir de dilluns 4 de juliol, el concurs s'emetrà de dilluns a divendres amb algunes novetats i un pot més gran

A partir del dilluns 4 de juliol i fins al 2 de setembre, Llucià Ferrer i el seu concurs líder dels caps de setmana, Atrapa'm si pots, ocuparan la franja de l'Està Passant de Toni Soler. Es tracta d'una franja clau just abans del TN Vespre i Ferrer no ho tindrà fàcil: s'haurà de batre a un altre concurs que triomfa com l'escuma cada vespre a Antena 3 com és Pasapalabra. Per això, el concurs de TV3 ha decidit incorporat algunes novetats que faran que augmenti l'emoció.

Novetats i un pot més gran

A partir del dilluns, a cada programa només s'eliminarà un concursant. A més, els concursants només podran utilitzar un sol rebot a la fase final i el primer que l'agafi serà qui se'l quedi. A banda, el pot s'incrementa a un mínim de 1.000 euros i cada dia s'hi afegiran 1.000 euros més. Si els concursants fallen alguna pregunta a la fase final, podran optar a guanyar el premi del dia, que serà de 1.000 euros.

L'Atrapa'm també reptarà diàriament els espectadors amb preguntes a través del seu compte d'Instagram.

El concurs líder dels caps de setmana

Llucià Ferrer ha aconseguit fer-se amb el lideratge dels vespres dels caps de setmana a TV3, situant-se sempre en els primers llocs del rànquing dels programes més vistos.

El programa tancarà la temporada sent líder indiscutible de la seva franja, amb una audiència mitjana de 224.000 espectadors i un 12,9% de quota de pantalla.

ETIQUETES:

Deixa un comentari