L'emotiu comiat de Lídia Heredia a "Els matins": "He estat feliç, us enyoraré"

Ariadna Oltra i Lídia Heredia a "Els matins" (TV3)

La presentadora deixa el programa per ser la nova corresponsal de TV3 als Estats Units

Lídia Heredia s'ha acomiadat aquest divendres d'Els Matins de TV3. "És una data que teníem fa molt de temps marcada", ha dit Pere Bosch, copresentador de l'espai. Heredia que no ha aparegut fins a la darrera mitja hora del programa, s'ha mostrat molt emocionada amb els seus companys.

La presentadora ha començat fent una connexió en directe de de la redacció i on l'han posat a prova jugant al paraulògic. Un cop a plató, ha arribat l'hora del comiat definitiu: "L'objectiu no era fer-ne drames", ha avisat la de TV3. Però com a tots els adéus, hi ha hagut una sorpresa final inesperada. L'equip del programa li ha preparat un vídeo amb els moments més divertits i polèmics. Un moment que ha deixat a Heredia sense paraules: "Ara m'he posat nerviosa i m'amagaria a sota de la taula".

Ariadna Oltra agafa el relleu

Abans d'acabar, Els Matins ha connectat amb Ariadna Oltra, la periodista que agafarà el relleu a partir del setembre. "Gràcies pel mestratge, em deixes el llistó ben amunt", ha dit la nova presentadora. És dona la circumstància que Heredia ja havia rellevat a Oltra l'any 2014 al mateix espai. Aquest ha estat el moment:

Així ha estat el discurs final de la presentadora

"Em toca tancar-ho, però jo no soc molt de discursos", ha començat dient Heredia. "Aquesta ha estat una cadira elèctrica, a vegades, però hi he estat feliç. Avui us desitgem un bon cap de setmana. Marxem tots de vacances, que en tenim ganes. El Pere i jo mateixa tanquem una etapa".

"Els Matins és una marca que ens sobrepassa a tots. L'equip que vindrà us acompanyarà en un horari diferent, de 8 a 10.30h, i els desitgem tota la sort i encerts del món. A nosaltres només ens queda desitjar-vos salut i bon estiu. A vostès, moltíssimes gràcies per la confiança. I als tertulians, dir-vos que us enyoraré molt i, de tant en tant, us trucaré. Que vagi molt bé i ens veiem des d'una mica més lluny a partir del setembre".

Corresponsal als Estats Units

A mitjans de juny, es va confirmar la notícia, que feia setmanes que es rumorejava: Heredia serà la nova corresponsal de TV3 a Washington a partir d'aquesta tardor, en substitució de Xesco Reverter. Un canvi que es fa efectiu després d'un procés de selecció intern a la CCMA al qual Heredia va presentar la seva candidatura. De fet, la periodista ja s'ha desplaçat als Estats Units. Així va explicar el 15 de juny en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Vaig a fer el traspàs de poders amb l'actual corresponsal abans de que torni". Molta sort Lídia!

ETIQUETES:

Deixa un comentari