DISCURS AMBIGU Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid: "Jo soc una més de vosaltres"

Isabel Pantoja

La cantant va pronunciar un missatge que ha generat tot tipus d'interpretacions: "El vostre orgull és el meu orgull"

Isabel Pantoja va reaparèixer aquest divendres durant un acte de l'Orgull de Madrid. La cantant va voler agraïr el suport dels seus fans i va cantar algunes de les seves cançons a dalt de l'escenari. Però les càmeres també van poder captar el missatge que ha generat tot tipus d'interpretacions. Ha sortit Isabel Pantoja de l'armari?

Amb el precedent del pregó de la seva amiga María del Monte a l'Orgull de Sevilla en què va fer pública la seva condició sexual per primera vegada, Pantoja havia anunciat que "donaria una gran sorpresa". I així va ser, tot i que amb versions per a tots els gustos.

"El vostre orgull és el meu orgull"

"He estat tot el dia emocionada. El vostre orgull és el meu orgull", va començar dient en ple centre de Madrid. "Sense vosaltres, els de tot el món, aquesta que està aquí no hi seria. Així que us agraeixo de cor, a aquest col·lectiu que porto a la meva ànima des que vaig començar a cantar. Gràcies a vosaltres hem pogut ser artistes i de les grans, d'aquelles que no s'obliden. Les artistes necessitem a aquest col·lectiu meravellós, únic que és el col·lectiu LGTBI", va afegir.

Però Pantoja es va deixar anar: "Gràcies de tot cor. No sabeu el que se sent aquí a dalt perquè jo soc una més de vostès, que ho sapigueu. Per i per sempre". Un missatge pràcticament idèntic al que María del Monte va dir a Sevilla: "Soc una persona més dels que estem aquí".

Unes paraules que ràpidament van aixecar molta polseguera a les xarxes socials. Isabel Pantoja ha declarat públicament la seva sexualitat? Aquest va ser el moment:

Jorge Javier Vázquez, molt crític

Les declaracions de la cantant es van produir en plena emissió del Viernes Deluxe de Tele 5 amb Jorge Javier. Els tertulians van començar un encès debat entre els qui pensaven que l'artista havia sortir de l'armari i els que no ho veien així. El de Badalona, que no en tenia cap dubte, va acabar esclatant: "Hem perdut una oportunitat brutal avui. No hem estat capaços de donar la importància que es mereix al que ha succeït avui a l'Orgull", va dir el presentador.

"Teníem la notícia que ocuparà hores de televisió i l'hem deixat passar I ens ha destrossat", va dir en referència al tall de publicitat que va fer el programa en plena aparició d'Isabel Pantoja a l'escenari. Tot i això, molts espectadors ho van veure d'una manera diferent. "És el nou tinc molts amics gais, és un missatge ambigu", va dir el periodista David Àvila.

ETIQUETES:

Deixa un comentari