PRESENTADORA Cristina Puig sobre el polèmic final del "FAQS": "Fins i tot mort, genera notícies"

Cristina Puig, aquest dimarts a Catalunya Ràdio

La presentadora del programa de TV3 critica l'episodi viscut ab l'entrevista a Laura Borràs: "Si no saben respondre que es dediquin a una altra cosa"

La cancel·lació del FAQS i l'entrevista a Laura Borràs que va acabar amb una batussa als camerinos del programa, continuen portant cua. Aquest dimarts, la productora del programa i la CCMA han emès dos comunicats de rebuig als fets del passat 9 de juliol a TV3. A la tarda, s'hi ha afegit la versió de la seva presentadora, Cristina Puig, que ha respost a totes les polèmiques en una entrevista a Catalunya Ràdio. "El FAQS fins i tot mort, genera notícies. No sé què faran ara", ha assegurat.

Puig ha començat parlant del final del programa. "No ha estat fàcil", ha reconegut. "Hem fet un programa de tele. No sé què es pensava la gent. Nosaltres no hem d'arreglar el país, sinó entretenir", ha afegit.

Sobre la polèmica amb l'entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, Puig també s'ha mostrat molt crítica: "La nostra és fer preguntes i els polítics han de donar respostes. Han de saber respondre i sino que es dediquin a una altra cosa. Però el que no pot passar és que els polítics es pensin que els mitjans són seus".

"No pot ser que no donin la cara"

L'ex de TV3, també ha parlat sobre les intimidacions del diputat de Junts, Francesc de Dalmases a una periodista del programa per les preguntes que es van fer a Borràs. "M'ha trucat molta gent. Em remeto al que ja ha dit el director del programa (Pere Mas), i que ja ho ha confirmat. Jo estava a plató".

Per a Puig, s important que s'hagi fet públic i que se sàpiga". La presentadora considera que els periodistes "hem de poder exercir la nostra feina amb absoluta llibertat i sense por".

La periodista s'ha mostrat crítica amb tots els partits polítics. "Hi ha molta gent que no ha volgut venir al FAQS. Era una manera de fer-nos boicot", ha reconegut. "No pot ser que els polítics no donin la cara. Penso que el linxament que es generava a les xarxes se l'han volgut estalviar. Però com a funcionaris públics han de saber que això passa", ha assegurat Puig.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    A mi m'agradiria dir als presentadors (i presentadores, que queda ben estupit) dels programes de tv, que si els politics no volen anar a als seus programes QUE NO PATEIXIN, no tenim cap interés d'escoltar les seves insulses vaguetats i les seves mentides. Els problemes dels pobles majorment els provoquen els politics i els seus partidets, quan més lluny millor.

Deixa un comentari