You are currently viewing 5 sèries sobre periodisme

5 sèries sobre periodisme

Per Toni de la Torre

Aquests dies que tant s'està parlant de periodisme i de cloaques de l'estat fem una tria de les millors sèries sobre periodisme que parlen sobre idealisme, integritat professional, la influència de les empreses propietàries dels mitjans i dilemes ètics.

The Newsroom

La sèrie sobre periodisme d'Aaron Sorkin, el creador de The West Wing, que reivindica l'idealisme periodístic i exigeix als periodistes resistir davant dels interessos comercials i empresarials i mantinguin sempre la seva integritat professional.
Plafaforma: HBO Max.

The Newsreader

Una sèrie australiana ambientada a la redacció d'uns informatius que explora els conflictes i diferents visions del periodisme que hi ha darrere les càmeres.
Plafaforma: Filmin i Movistar+.

The Paper

Una sèrie croata sobre la influència que tenen els propietaris dels mitjans de comunicació en la línia editorial, passant per alt criteris periodístics.
Plafaforma: Netflix.

Press

Una sèrie britànica sobre la competència entre dos diaris i com, en el procés d'intentar esgarrapar lectors l'un de l'altre, poden perdre els seus principis.
Plafaforma: Filmin

The Hour

Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.
Plafaforma: Amazon Prime Video

Deixa un comentari