La Scorpio trenca el seu silenci: "Pensava que seria la favorita i em van fer fora"

Scorpio al "Tot es mou"

La concursant expulsada de la primera semifinal revela qui vol que guanyi el concurs: "Crec que serà la Mariona, però…"

La Scorpio, la darrera eliminada d'Eufòria, ha trencat el seu silenci després d'uns dies de silenci. La noia que es va quedar a les portes de la semifinal, després de ser expulsada amb un 37% dels suports del públic, va explicar com ha viscut el seu pas pel programa.

Va ser aquest dimarts al plató del Tot es mou. "Estic molt contenta. Jo pensava que marxava a la primera gala. Porto molts anys formant-me perquè això és el que vull fer, vull omplir estadis i ser una artista 360 perquè el meu referent és Beyoncé", va dir la concursant.

Però que va sentir quan Marta Torné i Miki Núñez van dir el seu nom i per tant, havia de dir adéu al concurs? "Si et soc sincera, en el moment de l'expulsió jo estava amb la ment en blanc… Jo creia que seria la preferida de la gala. Imagina't! Era l'última en actuar i sempre pensam que tens més oportunitats. No sé per què em van fer fora, la veritat. Hi ha molt de nivell", va reconèixer. Aquesta va ser la seva actuació amb el tema "Fuego".

El seu nom real: Clara Sánchez

En la seva actuació, va sorprendre als espectadors quan el seu nòvio va pujar a l'escenari per ballar al seu costat. Com va sorgir aquesta idea? "Va ser idea del Dani Anglès, que sabia que ell estudia el mateix que jo i que també balla. Ho vaig encaixar super bé perquè és una oportunitat pels dos de compartir escenari i què meravellós compartir amb ell la meva última actuació a Eufòria".

Una de les altres revelacions de la noia va ser l'origen del seu nom artístic, Clara Sánchez. "Vaig pensar que no em podia dir així. Vaig triar aquest nom perquè la meva mare sempre em diu que sóc igual que el meu pare que també té d'horòscop l'Escorpí".

La Socrpio no es va mossegar la llengua sobre qui creu que guanyarà el concurs: "Crec que és bastant obvi que la Mariona guanyarà, però com a espectadora voldria que ho fos el Triquell".

ETIQUETES:

Deixa un comentari