AL LÍMIT Gran ensurt a "El Hormiguero" durant una prova que va requerir la intervenció dels bombers: "Ens hem acollonat!"

El moment de l'accident a "El Hormiguero" (Antena 3

El programa de Pablo Motos a Antena 3 va viure un accident durant una recreació d'alt risc amb dos experts

La televisió ha de tenir límits? Això és el que encara ara es pregunten molts espectadors que aquest dijous van veure la prova que va muntar El Hormiguero d'Antena 3. Va ser durant un muntatge que es va recrear als exteriors dels estudis de la cadena que simulava un edifici d'uns 10 metres d'alçada i en què dos especialistes s'havien de llançar, simulant una baralla. L'acció no va acabar com estava previst i va acabar amb la intervenció de bombers. "S'ha quedat enganxat!", van començar a cridar.

El repte es va titular "Caiguda extrema" i volia reproduir una seqüència de la pel·lícula Arma letal en què dos nois s'havien de tirar d'un edifici, amb explosions incloses. "Hauran de caure pels tendals sense arnès i superar explosions que els calaran foc", van avisar des del programa.

Els dos professionals que van fer el repte, això sí, anaven amb totes les mesures de seguretat pertinents: roba ignífuga i impregnada de gel per evitar cremades. A banda de la presència d'un equip de bombers i dels serveis mèdics amb ambulància inclosa. Tot i això, durant l'acte un dels professionals va patir un accident quan en plena caiguda se li va enganxar un peu a l'estructura de l'edifici, mentre el seu cos estava encès en flames.

Els bombers van córrer a apagar el foc, mentre a la pantalla es feia un silenci tens. El noi va acabar baixant i va aixecar el dit fent el senyal que tot estava bé. El presentador Pablo Motos, no va poder evitar respondre-li: "Mare meva quin ensurt tan gran!.Ens hem acollonat de veritat". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari