You are currently viewing <span>RENOVACIÓ</span> Ariadna Oltra, Helena Garcia Melero i Agnès Marquès, lideraran la nova graella de TV3 a partir del 5 de setembre 
Oltra, Melero i Marquès

RENOVACIÓ Ariadna Oltra, Helena Garcia Melero i Agnès Marquès, lideraran la nova graella de TV3 a partir del 5 de setembre 

Amb la nova temporada, que s'estrenarà el 5 de setembre, la cadena renovarà la programació diària

Feia setmanes que els seus noms sonaven amb molta força i finalment s'ha fet oficial. A partir del dilluns 5 de setembre,TV3 estrenarà una graella diària força renovada. Serà amb tres dones amb àmplia experiència al capdavant: Ariadna Oltra presentarà Els matins, Helena Garcia Melero s'encarregarà dels migdies i Agnès Marquès abandona RAC1 i torna a TV3 per fer-se càrrec de la tarda amb un renovat Planta baixa.

A falta de confirmar si l'Està passant de Toni Soler seguirà abans del TN Vespre i si finalment s'estrenarà un nou late night, que podria estar conduit per Marc Giró, la graella de TV3 es capgirarà per donar un nou aire i una aposta per l'entreteniment.

Melero, Marquès i Oltra amb Laura Rosel a Catalunya Ràdio

Els nous matins

Els matins tornaran amb un format renovat i amb nova presentadora: Ariadna Oltra, que ja havia conduït aquest programa en etapes anteriors i els últims anys ha encapçalat el TN matí de 7.30 a 8.30h. A partir del setembre, Oltra substiuirà a Heredia i avançarà mitja hora l'inici del programa que s'emetrà des de les 8h fins a les 10.30h.

A partir de les 10.30h, serà el torn d'Helena Garcia Melero amb un renovat Tot es mou, que passarà a dir-se TEM (Tot és migdia). A més de canviar de franja, de les tardes als matins, el programa estrenarà grafisme i plató nou. "És una franja dura d'audiència", reconeix Melero. Es potenciaran les connexions pel territori, s'estrenaran noves seccions i es mantindrà la tribuna de Pilar Rahola, Antoni Bassas, entre d'altres. A banda, es buscarà el millor barri de Catalunya, des d'on es faran programes exteriors.

Les noves tardes

A la tarda, després de la sèrie Com si fos ahir, la programació continuarà amb Planta baixa, que canviarà el seu horari d'emissió. Agnès Marquès deixarà de conduir el No ho sé de RAC1, després de cinc anys i tornarà a TV3 per presentar el programa, que apostarà per l'entreteniment durant 4 hores diàries en directe. "Ara toca somriure i fer-ho passar bé. Introduirem nous llenguatges i farem que la gent que ha deixat de mirar TV3 torni", ha assegurat Marquès a TV3.

Ustrell s'acomiada

Una de les cares que deixarà la graella diària serà Ricard Ustrell, que estrenarà un nou espai setmanal els dissabtes a la nit, Col·lapse. En fer-se pública la notícia, el presentador ha celebrat l'anunci a Twitter: "Treballar a "Planta baixa" aquests tres anys, és el millor que m'ha passat professionalment".

Deixa un comentari