You are currently viewing <span>DESENLLAÇ</span> Així serà l'últim capítol de la temporada de "Com si fos ahir" a l'especial de diumenge a la nit
Eduard Farelo i Elena Gadel, al rodatge del darrer capítol de Com si fos ahir

DESENLLAÇ Així serà l'últim capítol de la temporada de "Com si fos ahir" a l'especial de diumenge a la nit

TV3 emetrà l'últim episodi de la sèrie de la sobretaula en horari de màxima audiència que tornarà al setembre amb nous episodis

Aquest diumenge 24 de juliol, després del TN Vespre, TV3 acomiadarà la cinquena temporada de la sèrie líder de les sobretaules, Com si fos ahir. La cadena recupera així el capítol especial en prime time que històricament emetia cada estiu amb una durada més llarga. La sèrie començarà a les 22.05 i deixarà les trames en un punt àlgid amb un desenllaç que arribarà al voltant de les 23.20h.

La sèrie que ha liderat la sobretaula de TV3 amb les històries dels companys d'institut retrobats anys després, reprendrà l'emissió al setembre amb la sisena temporada.

Imatge del director de la sèrie, Esteve Rovira amb l'equip del capítol final

Algunes de les trames finals de la sèrie ja han engegat; d'altres, l'espectador encara ni les sospita. Serà un capítol final ple d'incògnites i revelacions per culminar els 217 episodis de la cinquena temporada. Precisament fa pocs dies es va rodar el capítol final de temporada, com així ho van publicar diversos actors de la sèrie a les seves xarxes socials.

Així serà el capítol final

L'Ivan seguirà fent chills al seu pis? La Marta la tornarà a mentir amb algun accident? Què passarà entre l'Andreu i la Patri? Està enamorada ella? En Litus i l'Eva se separaran? Moltes preguntes i aviat en començarem a saber les respostes.

La Charo va a veure l'Andreu per advertir-lo dels sentiments de la Patri. Enxampa la noia al pis i s'imagina que s'han embolicat. Tot es complica de mala manera. A la Naiara li donen l'alta aquesta mateixa tarda. En Jair vol que deixi la teràpia alternativa, però la noia li proposa de tornar a ser parella i ell calla. En Toni mourà cel i terra per recuperar la seva filla. Compta amb el seu fill, però no gaire amb la Gemma. En Quim té por de no poder complir les últimes voluntats de l'antic propietari perquè li costa convèncer els amics d'anar a la casa. És l'última oportunitat: o la casa o ell. Tot i haver-se separat, l'Eva i en Litus decideixen anar al dinar de la colla junts per no haver de donar explicacions a ningú. Bona idea?

Deixa un comentari