8tv caça a Gerard Piqué al seu pis de solter, entre rumors de crisi amb Shakira

"El Circ" de Frank Blanco a 8tv

El futbolista mantindria una relació amb una noia jove rossa d'uns 20 anys, segons apunten diverses fonts

Són els dos noms de la setmana: Shakira i Gerard Piqué ocupen bona part dels titulars de les revistes i de les tertulies de ràdio i televisió, després de saber-se que el blaugrana hauria estat infidel a la cantant, després de 12 anys de relació i dos fills en comú. Va ser a partir d'una revelació sonada que van explicar aquest dimecres, les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez al seu podcast sobre el món del safareig a El Periódico.

Segons aquesta informació, Shakira i Piqué ja no viurien junts. Mentre la cantant seguiria a la casa familiar d'Esplugues, el futbolista s'hauria traslladat al seu pis de solter que té al carrer Muntaner de Barcelona, a tocar de la Plaça d'Adrià. "Sabem que ell viu fora de casa des de fa un mes", van explicar Fa i Vázquez.

Però qui seria l'amant que hauria posat en crisi la relació? Segons avança la revista Cuore i en paraules del periodista Emilio Pérez de Rozas, especialitzat en la informació esportiva del Barça, es tractaria d'"una jove rossa d'uns 20 anys. Està estudiant i treballa com a hostessa d'esdeveniments".

Per la seva banda, Laura Fa va anar més enllà i va afirmar que té proves que s'ha vist el jugador "desbocat de festa" a Barcelona. Segons, la periodista, Piqué sovintejaria els reservats de les discoteques de la zona alta de la capital catalana com Bling Bling i Patrón acompanyat del seu amic, el també blaugrana Riqui Puig.

8tv va al pis de solter de Piqué a Barcelona

Aquest dimecres, el programa de Frank Blanco a 8TV, El Circ, va donar nous detalls per boca de la periodista Lorena Vázquez. "Piqué mantindria trobades furtives amb una noia i ens expliquen que han tingut diverses trobades. No és cosa d'una nit. Quan Shakira se n'assabenta, la relació es dinamita i Piqué decideix marxar de casa i se'n va al pis del carrer Muntaner".

Frank Blanco en volia més i va decidir enviar un equip al portal del pis de Piqué al carrer Muntaner. Durant el programa, el reporter va fer guàrdia per mirar de captar la primera imatge del jugador entrant al domicili. La sorpresa va saltar quan durant una connexió el de 8tv va confirmar el que tothom sospitava: "És molt fort. Acabo de veure a Gerard Piqué al portal d'aquesta casa amb un polo blau i mirant el mòbil. Ara mateix està aquí". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari