Per Toni de la Torre

Aquesta setmana torna Borgen amb una nova i inesperada temporada. És una de les sèries sobre política més conegudes, però n'hi ha de recents i molt bones que han passat més desapercebudes. Us en triem 5 que us enganxaran.

The Minister

De què va? Un candidat a les eleccions a la presidència d'Islàndia fa un anunci que vehicula els resultats del seu partit a la xifra de participació electoral.
Plafaforma:
Movistar+ i, a partir del 14 de juny, a Filmin

Parliament

De què va? Un jove assistent parlamentari s'ha d'enfrontar a l'absurditat burocràtica i la desídia que impera al Parlament Europeu, una institució que descobreix que és molt lluny de tenir cap mena d'utilitat. Plafaforma: Filmin.

Baron Noir

De què va? Un polític francès és sacrificat pel candidat a la presidència del seu partit quan es descobreix que ha finançat il·legalment la campanya electoral. Plafaforma: HBO Max.

Los últimos tres días

De què va? Es tracta de la crònica dels tres dies que van precedir la detenció d'Slobodan Milošević, acusat de crims contra la humanitat per la neteja ètnica que va dur a terme durant la Guerra dels Balcans.
Plafaforma: Filmin.

La voz más alta

De què va? Explica l'estratègia de Roger Aisles, que havia estat assessor de diferents polítics republicans, al capdavant del canal informatiu FOX News.
Plafaforma: Movistar+

ETIQUETES:

Deixa un comentari