GUERRA OBERTA Rocío Carrasco va a "Sálvame" i posa a Tele 5 contra les cordes per Marta Riesco: "Segueix la violència"

Rocío Carrasco al restaurant dels fets (Tele 5)

La filla de Rocío Jurado para els peus a la reportera: "Antonio David continua més present que mai"

Continua el rebombori a Tele 5. Tot va esclatar arran del que va deixar anar Marta Riesco, actual parella d'Antonio David Flores, que aquest divendres va afirmar que Rocío Carrasco l'havia trucat per oferir-li feina. Aquest dimarts, Carrasco ha anat a "Sálvame" per demostrar que és mentida, i ho ha fet a partir de les imatges de les càmeres del restaurant on suposadament s'hauria produït la trucada. "L'ésser (Antonio David) ha tornat a realitzar violència vicària sobre mi a través de la boca de la seva nòvia. T'haurien de posar un cadenat a la boca perquè deixis de mentir", ha etzibat Carrasco a Riesco.

"Ha dit que jo, estant tan malament, soc capaç de trucar-la a ella però no als meus fills. Ha posat en dubte la meva condició de víctima de violència de gènere. Això ve d'on ve. L"ésser' no se n'ha anat de Tele 5, continua més present que mai. El maltractament que (Antonio David) exerceix sobre mi no cessa perquè tenen qui l'exerceix per ell", ha afegit la filla de Rocío Jurado.

Ja des del plató, Carrasco s'ha tornat a dirigir amb molt contundència a la reportera d'Ana Rosa: "Aquest matí he plorat, escoltant com em qüestionaves com a víctima de violència de gènere. Sí, ets dolenta i sí ets mentidera, molt".

Contra "El programa de Ana Rosa"

"Però on estem arribant i on es permetrà que s'arribi. No us n'adoneu que és una barbaritat i que us està portant al mateix lloc?", ha avisat en al·lusió a alguns dels col·laboradors de "El programa de AR". "No sé que té aquesta noia a la cadena que de cop, amb tot el que està passant, se li continua donant suport", ha dit Jorge Javier Vázquez, visiblement indignat.

"Algú es creu de veritat que a mi se m'acudirà posar a aquesta noia a cantar a un homenatge de la meva mare? No se'm passa ni pel cap. Però aquí estic! I tinc les proves, com sempre", ha afegit Carrasco. "Avui podem decidir quin tipus de cadena volem ser", ha acabat dient el de Badalona.

Les proves de les càmeres de seguretat

Finalment el programa ha ensenyat com les càmeres de seguretat del restaurant, demostren que el director de la revista Lecturas, Luis Pliego, s'aixeca i parla amb Marta Riesco però mai al costat de Carrasco. Una prova que confirma que Rocío en cap moment va parlar amb la reportera.

ETIQUETES:

Deixa un comentari