VEÏNA DEL POBLE Ponts queda en shock després de veure el "Crims" sobre Manoli Pulido

"Crims" (TV3)

L'estiu del 2004 desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Es diu Manuela Pulido però tothom li diu Manoli. Per què va marxar?

Ni Eufòria, ni el Polònia, ni el TN Vespre de Toni Cruanyes, el programa amb més audiència de la televisió és diu Crims. El programa de Carles Porta bat rècords d'audiència setmana rere setmana. El tercer capítol de la nova temporada sobre el cas de la jove Manoli Pulido, va aconseguir un nou rècord històric amb una quota del 25,7% i 620.000 espectadors.

En el capítol es va poder veure a la germana i la mare de la noia visiblement afectades i crítiques amb la manca de suport dels veïns de Ponts.

Però l'emissió del capítol, va servir per fer justícia amb la família de la víctima, que segons ha explicat una de les periodistes del programa aquest dimarts a TV3, va ser un homenatge per a ells: "La mare de la noia ens ha dit que se senten en pau amb els veïns de Ponts que els van donar l'esquena en aquell moment. Ens han dit que ahir a la nit, van rebre missatges de suport de la gent de Ponts".

Així és el cas Manoli

La família de la Manoli, quan denuncia la desaparició de la seva filla a la policia, assegura que mai abans havia marxat sense avisar. I el que més els preocupa és que la Manoli no s'ha endut roba ni diners. Estan segurs que li ha passat alguna cosa. Els investigadors, però, parlen amb gent del seu entorn i alguns testimonis comenten que feia temps que la noia volia marxar de Ponts. Diuen que se sentia molt criticada i que volia començar una nova vida lluny del poble. Pot ser que la Manoli hagi marxat voluntàriament?

Quan reconstrueixen els seus últims moviments, els Mossos d'Esquadra esbrinen que la nit que va desaparèixer, la Manoli havia quedat amb Antoni González Porras, un home de 35 anys amb qui tenia una relació molt estreta. Al Porras, segons molta gent de Ponts, li agrada la nit, i més d'una vegada i de dues, begut, s'ha discutit a crits amb la Manoli. Quan els Mossos li pregunten per la nit de la desaparició, l'Antonio admet que va sopar amb la Manoli, però diu que la va deixar de matinada a casa seva i no la va veure més. Als investigadors, però, no els fa bona espina, perquè detecten moltes mentides sobre el que va fer l'endemà. Què amaga? Sap on és la Manoli?

VEURE CAPÍTOL

ETIQUETES:

Deixa un comentari