Les cançons de la gala 8 d'"Eufòria" amb "Ay mamá" com a plat fort

Daniel Anglès i la Scorpio a "Eufòria" (TV3)

Després de la repesca de l'Edu i la Clàudia, el programa reprèn la seva dinàmica habitual

Després de la gala de repesca, en què l'Edu amb el 44% dels vots i la Clàudia amb el 25%, van reincorporar-se a Eufòria, el programa recupera el seu format habitual a la gala 8 d'aquest divendres, 13 de maig. Seran 9 actuacions, on destacarà un dels temes de l'any: l'"Ay mamá" de Rigoberta Bandini i que interpretarà la Scorpio amb un fons d'imatges dels espectadors donant el pit als seus nadons.

La mecànica de la gala serà l'habitual: després que el jurat, el VAR musical i els coaches decideixin quins dos concursants es queden a la zona de perill, l'audiència del programa escollirà qui segueix al concurs i qui ha de marxar.

Els temes de la gala 8

  • La favorita de la sisena gala, la Mariona, haurà de recuperar la seva vessant més explosiva per defensar "Seré feliç", adaptació al català de la mítica "I will survive", de Gloria Gaynor. Tot un himne disco que la concursant de Valls té moltes ganes de cantar. "Et farem ballar bastant", l'ha avisat Dani Anglès, "i encara et farem ballar molt més la setmana vinent si continues al concurs", ha afegit.
  • L'Edu haurà de mostrar el seu to més intimista amb un tema llegendari del rock català: "El far del sud", de Sopa de Cabra. Ell agraeix estar "muscularment més tranquil" després de l'exigent coreografia de la gala de repesca.
  • Els coaches van quedar impressionats per l'actuació de la Clàudia a la gala de repesca i volen seguir explorant aquesta faceta elegant i amb classe d'ella. La concursant d'Amposta tornarà a la competició amb una cançó d'una de les artistes més exitoses i empoderades de les darreres dècades: "Ironic", d'Alanis Morissette.
  • L'Estela s'enfrontarà per primera vegada a un tema en català. Serà amb "Ara que tinc vint anys" de Joan Manuel Serrat. "Tenia ganes de fer una cosa diferent", ha dit l'Estela, que intentarà fer-se seva la cançó.
  • El Joan intentarà fer ballar tothom amb un gran número sobre rodes i el clàssic "Disco Inferno", de The Trammps: una autèntica bogeria dels 80 portada a l'actualitat.
  • El Pedro tornarà a ser el baladista que tant emociona amb "Falling", de Harry Styles, fent una posada en escena espectacular que recrearà una església.
  • El Triquell tindrà per fi un tema del seu estil: "Enemy", d'Imagine Dragons, una cançó on podrà lluir tot el seu registre vocal: "És una cançó que em motiva".
  • La Núria intentarà fer la seva actuació més "sensual, sexual i empoderada" amb gran hit recent: "My head & my heart", d'Ava Max."A l'actuació seràs una barreja de Dominatrix i diablesa, amb passió i fantasia al màxim", li ha dit Dani Anglès.
  • Un dels temes de la nit serà el que farà la Scorpio, que cantarà "Ay mamá", de Rigoberta Bandini, amb una posada en escena que omplirà el plató d'imatges reals enviades per les espectadores del programa alletant els seus nadons.

Vídeo del repartiment de les cançons de la gala 8

ETIQUETES:

Deixa un comentari