PROPAGANDA La televisió russa amenaça amb un atac nuclear a Europa: "No hi hauria supervivents"

Simulació de l'atac nuclear a Europa al canal Rossiya-1

El programa '60 minuts' explica que els míssils arrasarien Berlín en 106 segons, París en 200 i Londres en 202

Nou pas en l'estratègia de la propaganda de la por del govern de Vladimir Putin. El programa "60 minuts" de la televisió estatal russa ha recreat com seria un atac nuclear de Rússia a Europa. Berlín quedaria destruïda en 106 segons, París en 200 i Londres en 202. Els presentadors de la cadena Rossia-1, van simular l'escenari d'un atac nuclear i van explicar les conseqüències devastadores per als seus habitants: "No hi hauria supervivents".

El mitjà, afí a Putin, va exposar en una tertúlia el seu pla: llançar míssils nuclears des de la ciutat de Kaliningrad, situada en un enclavament rus entre Polònia i Lituània. Un dels tertulians, Aleksey Zhuravlyov, president del partit nacionalista Rodina, va ser el més amenaçant: "Les illes britàniques deixaran d'existir. (A Occident) necessiten que els ensenyin aquesta imatge".

Un argument que va celebrar la copresentadora de l'espai: "Així és com es fa. Que s'ho pensin. Aconseguiu un cronòmetre, compteu fins a 220 segons. Així cal parlar-los, no entenen res més". Aquest va ser el moment que van recollir alguns usuaris a les xarxes:

ETIQUETES:

Deixa un comentari