VOTACIÓ MASSIVA "Eufòria" repesca a l'Edu i a la Clàudia amb un rècord de vots

L'Edu a "Eufòria" (TV3)

El programa recupera per sorpresa a dos concursants i l'app de TV3 es col·lapsa amb 140.000 vots

La 7a gala d'Eufòria, va ser molt especial, la repesca. La sorpresa de la nit va arribar passada la mitjanit, quan Marta Torné va anunciar el que ningú s'esperava: "No hi haurà un repescat, sino que en seran dos". Els 9 concursants eliminats van tornar a pujar dalt de l'escenari per intentar reincorporar-se al programa. Abans, els 16 concursants van obrir la gala amb el tema "Don't stop believin", de Journey. L'espai va tornar a ser líder d'audiència amb 311.000 espectadors i un 18,5% de quota (-5.000 espectadors i idèntic % que la gala anterior).

La mecànica de la gala va tenir algunes novetats: per primera vegada el jurat i el VAR musical no van poder enviar ningú a la zona de perill. Tot i això, van comentar i valorar les actuacions, però la decisió final va recaure a mans de l'audiència que va votar en massa. Després de veure totes les actuacions, els espectadors van eliminar a 5 dels 9 exconcursants. 

Les votacions

En la primera ronda de votacions, els tres que van aconseguir menys vots van ser l'Alvert (1%), la Looa (2%) i el Pep (2%).

A aquests, els van seguir la Laura (4%) i la Llum (6%).

Rècord de participació: 140.000 vots

A partir d'aquí, es va obrir una nova ronda de votacions amb els quatre finalistes més votats que va col·lapsar l'app de TV3. Això va obligar al programa a donar més temps fins que va aconseguir recuperar el sistema. Si fa una setmana es van recollir 60.000 vots, aquesta en van ser més del doble, fins a 140.000 vots, el rècord de la història de TV3.

Els repescats

La Nerea amb un 11% dels vots i el Chung-man un 20%, es van quedar a un pas de reincorporar-se a Eufòria. La Clàudia va donar la sorpresa amb el 25% i l'Edu va ser el més votat amb el 44% dels vots. Així, els dos repescats van ser la Clàudia i l'Edu.

Chung-man i Edu
(En gris, els eliminats)

Les actuacions de la nit

Llum

"Faré la versió que un senyor que és deia Franco no li va deixar fer a Serrat a Eurovisió", va començar dient la primera aspirant de la nit en actuar. Amb un vestit format de 5 quilos de macarrons va interpretar el "La, la, la" de Joan Manel Serrat. "Jo trobava a faltar aquesta bogeria i aquest esperit que tens quan puges a l'escenari. Com a espectador mai saps el que passarà quan cantes tu", va assegurar en Lildami.

Nerea

Eliminada a la primera gala, va sortir a menjar-se l'escenari amb un tema que ja va brodar al càsting: "The best", de Tina Turner. "No m'esperava sortir la primera, vaig estar dues setmanes deprimida i me'n vaig anar a fer un retir a la muntanya", va reconèixer. "Crec que vas marxar amb la sensació d'una segona oportunitat i has fet una gran actuació. Bravo!", va dir-li l'Elena Gadel.

Looa

Amb un tema que li va valer el pas entre els 16 seleccionats: "Mafiosa", de Nathy Peluso, la Looa va donar-ho tot a l'escenari i va sorprendre al Marc: "T'has estat preparant durant aquestes setmanes? T'he vist molt millor!".

Chung-man

Amb un esquinç al turmell, el Chung-man va cantar un tema molt especial, creat per un dels membres del jurat amb qui ha establert una connexió artística molt especial: "La dels Manel", de Lildami. De fet, tots dos van acabar rapejant a l'escenari. "Tu ves als concerts i jo cobro. Era un tema complicat i ho has fet molt bé", va dir-li el Lildami.

Laura

En mode diva del pop i amb un escenari del llunyà oest americà va interpretar "Baby one more time", de Britney Spears. "El meu consell és que connectis més el cos i la veu", va dir Gadel.

Pep

Tot i quedar eliminat a la primera gala, no es va rendir i va seguir cantant des de les seves xarxes socials. Amb una cançó que exhala amor i tendresa "Tacones rojos", de Sebastián Yatra va intentar captivar a l'audiència. "Ets un 'currante'. Tens valentia i actitud", va sentenciar el Lildami.

Alvert

Amb "La festa infinita", de Siderland, un altre dels primers expulsats va intentar tornar després d'assegurar que "La gent m'ha rebut amb molt amor". "Et vull felicitar per la teva actitud", va respondre Marc Clotet.

Clàudia

Amb un gran himne LGTBIQ+ com "Beautiful", de Christina Aguilera, la Clàudia va aconseguir emocionar al plató. "Has estat impecable i amb una posada en escena espectacular!", va dir l'Elena. "M'has adduït", va afegir el Marc.

Edu

Va ser l'últim en actuar. El darrer expulsat del programa, va intentar passar pàgina i tornar amb "Everybody", dels Backstreet Boys. "No has tirat la tovallola i sé que fa poc va ser l'aniversari de la mort del teu pare. Tu estàs aquí i t'estàs deixant la vida per tornar!", va dir el Marc. "T'aniran molt bé los coses, passi el que passi. Però com a consell et diria que treballis la nasalitat", va afegir Gadel.

Torna a veure la gala 7:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    La millor gala fins avui, ja vull que sigui divendres!

Deixa un comentari