Miki Núñez farà la cançó de l'estiu 2022 de TV3  

Miki Núñez

El copresentador d'"Eufòria" serà l'encarregat de la banda sonora de la cadena pública

Cada estiu TV3 dona la benvinguda a la calor amb la seva pròpia banda sonora. Aquest dilluns, la cadena ha anunciat qui serà l'encarregat de posar-hi música: ni més ni menys que el cantant de Terrassa i copresentador d'"Eufòria", Miki Núñez. Es dona el cas que l'any 2019, el cantant Lildami, també terrassenc i membre del jurat del talent musical, ja va fer la cançó estiuenca de la cadena amb el tema "Anorac".

Miki Núñez i Lildami junts al plató d'"Eufòria"

Una carrera fulgurant

Aquest any la cançó de l'estiu de TV3 vol ser una aposta que transmeti de manera directa vitalitat, optimisme i energia. El cantant de Terrassa, va debutar a la televisió com a concursant d'"Operación Triunfo 2018", i com a presentador va ser a TV3 a "Cover" el primer talent show musical fet exclusivament a través de plataformes i xarxes socials. Al cantant totes li ponen i és que a banda de triomfar a la cadena pública, acaba de fitxar com per a la nova edició de "Got talent" de Tele 5.

Núñez, és un dels actuals referents musicals a Catalunya. Té 712.000 oients mensuals de mitjana a Spotify, 161.000 seguidors a Twitter i 364.000 seguidors a Instagram. El seu últim tema és "10 minutos", però la cançó de l'estiu serà inèdita.

 Un clàssic de TV3 que es remunta al 1990

Els últims anys, han estat banda sonora de l'estiu de TV3: Els Amics de les Arts (2021), Suu (2020), Lildami (2019). Cal remuntar-se a l'any 1990, quan es va estrenar el mític "Canya a TV3" de La Trinca i que al 1991 va reinterpretar La Cubana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari