SORTIDA POLÈMICA Paz Padilla va al 'FAQS' i diu això sobre 'Sálvame': "Tot és veritat"

Paz Padilla al 'FAQS'

La còmica ja va aparèixer per sorpresa aquest dijous al 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero per presentar la seva obra de teatre 'El humor de mi vida'

Nova polèmica al 'FAQS' de Cristina Puig per la convidada d'aquest dissabte. A banda de parlar de la guerra a Ucraïna i amb el Cap de protocol de la Generalitat, Carles Fabró, l'espai de TV3 va entrevistar al plató a la humorista i presentadora Paz Padilla.

Es dona el cas que la còmica ja havia anat aquest dijous al 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero, per presentar la seva obra de teatre, 'El humor de mi vida', que està representant al Teatre Apolo de Barcelona. Una entrevista que ja va ser molt comentada, i és que era la primera vegada que Padilla trepitjava un plató després de ser acomiadada de Tele 5.

Fa poques setmanes, el programa de Cristina Puig, ja va ser la diana de les crítiques per haver entrevistat a les dues expresidentes de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, arran de la crisi del PP. Però aquesta vegada la indignació entre molts usuaris encara va ser més virulenta. Tot i això, els espectadors es van mantenir fidels a TV3 i el 'FAQS' va ser líder destacat amb 229.000 espectadors i un 14,1%.

Paz Padilla a una promo del 'FAQS'

"Em vaig fer un lio amb les vacunes"

La presentadora va parlar de la història d'amor amb el seu marit i sobre com va gestionar la seva mort a causa d'un càncer. Però també va comentar la seva polèmica sortida de to amb les vacunes. "Em vaig fer un 'liasso', que si Spiderman.. Luján… Però jo ja he explicat que no soc negacionista ni antivacunes. Volia dir que encara que tinguéssim les vacunes ens seguíem infectant", va explicar.

"Jo no li vaig donar importància al tema i al dia següent vaig trucar a la Belén Esteban per explicar-li. Pensava que no passaria res. Jo tenia molt clar el que havia dit, però no se'm va entendre", va afegir Padilla.

"Tot el que passa a 'Sálvame és veritat"

Padilla no va evitar cap resposta i també va parlar del seu acomiadament de Tele 5: "Només puc agrair a Mediaset per aquests 13 anys que m'han donat a 'Sálvame'. He crescut professional i personalment. A 'Sálvame', no hi ha guió, tot el que passa allà és veritat", va dir la còmica en to conciliador. "No trobo a faltar fer televisió. Jo soc una curranta i a mi no em faltarà feina. Em dona igual ser presentadora o agafar una fregona. Jo tinc clar que treballaré on sigui feliç".

Els espectadors esclaten: "Preferia a Belén Esteban"

La majoria de missatges van ser molt crítics i fins i tot algun va tirar d'ironia: "Sálvame del 'FAQS"', "Ja que es passen al groguisme, preferiria a la Belén Esteban", "Encara recordo quan aquest programa era un referent". Però també hi va haver algun missatge de suport: "Doncs ho sento molt per la gent tan hiperperfecta de les xarxes , pot ser demà no desperteu…però s'ha de parlar més de tot això. El millor avui , això de Paz Padilla".

Aquí un recull dels missatges:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. ves.

    que passa ? que al faqs nomes poden anar indepes plorant i avorrint al personal? vull poder veure i sentir tot tipus d´opinions i personatges m´agradin mes o menys.

Deixa un comentari