NOU HORARI La dràstica decisió de TV3 amb l"APM?', que desapareix de la graella per sorpresa

'APM?' (TV3)

L'espai de zàping torna a canviar el seu dia d'emissió i passa als diumenges amb doble ració, al migdia i a la tarda

Canvi inesperat a TV3. Aquest dilluns, els seguidors de l''APM?' van veure com després del temps del Tomàs Molina, no es va emetre el programa. Al seu lloc, es va estrenar la sèrie 'Cucut', que va ser líder d'audiència amb un bon 18,7%. Què ha passat doncs amb el programa de zàping que la cadena pública emet des de l'any 2004?

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l"APM?' de moment passa als diumenges en un horari molt complicat. A l'hora del vermut, a les 13.50h, abans del 'TN Migdia', s'emetrà la versió habitual dels dilluns i la seva versió extensa, l'APM? Extra', passarà a les 19.15h abans de l''Atrapa'm si pots' de Llucià Ferrer.

El programa que està produït per la productora d'Antoni Bassas i que va néixer al 1995 com una secció d''El Matí de Catalunya Ràdio'. Al 1996, Bassas va agafar les regnes del matinal radiofònic i la secció la va agafar Manel Fuentes, al 2000 va passar al periodista Carles Capdevila. Al 2008, quan Bassas va ser acomiadat de Catalunya Ràdio, l'espai va desaparèixer de la graella de la ràdio. A TV3, en canvi, l'espai s'ha mantingut en emissió des de l'any 2004, quan es va estrenar amb un gran èxit d'audiència: un 24,2% de mitjana. Actualment, l'espai es manté líder tot i que amb menys quota: al voltant del 15%.

Segons fonts del programa, fins al 24 d'abril i mentre duri la sèrie 'Cucut', aniran els diumenges. A partir d'aleshores, tot pot passar. Els fidels seguidors de l'espai no han comprat el canvi i així ho van demostrar a les xarxes socials. "Com es que us canvien tan de franja, si sou el millor programa de TV3?", es preguntava un usuari. D'altres van agafar-s'ho amb humor i van repiular alguns dels talls del programa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari