GRAN ESNURT Una cantant de 'A tu vera' es desmaia en directe i provoca un atac de nervis a la seva mare

Sadrina a 'A tu vera'

Sadrina es va oblidar de la lletra i va acabar caient a terra, mentre la seva mare que estava entre el públic, va entrar en pànic

Immens ensurt al programa de cobla de la televisió de Castella-la Manxa, 'A tu vera'. Va ser durant el programa emès aquest dissabte a la nit, quan una de les seves participants va acabar desplomada al terra durant la seva actuació. La dona en qüestió, Sandrina, s'havia oblidat la lletra de la cançó, quan es jugava passar a la final del concurs.

"Podem començar una altra vegada? Si us plau, que me la sé sencera! Repetiu-la, si us plau, va exclamar la dona als responsables del programa, que van acabar concedint-li una segona oportunitat. Però la concursant estava molt nerviosa i va acabar donant voltes sobre l'escenari fent uns gestos estranys fins que caure a terra, d'una forma sospitosa: primer es va ajupir.

Un moment que va deixar en xoc a tot el programa i els que l'envoltaven, que van córrer a donar-li auxili. Lluny de calmar-se la situació, la mare de la concursant, que estava entre el públic, va entrar en pànic. Sandrina, que es va adonar dels crits de la seva mare, va començar a exclamar: "Mama, mama, que estic bé!". Però la dona va seguir fora de sí, pensant-se que la seva filla es debatia entre la vida i la mort.

La presentadora acomiada el programa amb cara de circumstàncies

El programa conduit per Alicia Senovilla, va entrar en caos i va aturar la seva emissió durant uns segons, per mirar de recuperar a la dona, fins que la presentadora va intervenir amb cara de circumstàncies: "Senyors, estem una mica sorpresos. A Sandrina els nervis li han jugat una mala passada. Marxem. Els esperem dissabte que ve. Crec que els nervis no són bons companys".

Passades les 3 de la matinada, un tuit del programa, va informar sobre l'estat de la concursant: "Després del que ha passat al final de gala d'avui, des de 'A tu vera' volem enviar un missatge de tranquil·litat i comunicar que Sandrina es troba bé. La setmana que ve us mantindrem informat i sabrem el desenllaç del Repte Final". De qui no van dir-ne res, va ser de l'estat en què es trobava la mare.

ETIQUETES:

Deixa un comentari