Tele 5 intenta retenir a Lara Álvarez per 'Supervivientes' i fa fora a Paz Padilla de 'Sálvame'

Lara Álvarez a 'Supervivientes'

Segons la revista 'Semana', la co-presentadora del reality hauria dit sentir-se "cansada" i "decebuda"

Tele 5 passa per un dels seus moments més complicats dels darrers anys. Antena 3 li ha pres el lideratge a Espanya; i a Catalunya es disputa el segon i tercer lloc. El seu reality 'Secret story', no funciona com en anys anteriors, el programa 'Idol Kids', s'ha estrenat per sota del 10% i els especials de Rocío Carrasco tampoc han enganxat. A tot això, cal afegir-hi que 'Sálvame' ha mostrat signes d'esgotament i ha viscut polèmiques vàries, la més destacada les declaracions de Paz Padilla i el coronavirus, que van acabar amb la sortida del plató de la còmica.

Aquest dimecres, la cadena privada ha tornat a ser notícia, per dues informacions que han sortit publicades a la revista 'Semana'. Es tracta de Paz Padilla i Lara Álvarez.

Padilla fora de 'Sálvame'?

Paz Padilla fa temps que ha estat al centre de diverses polèmiques pels seus comentaris fora de to. Segons la informació de la revista 'Semana', Mediaset, considera que la presentadora no hauria de tornar al programa després de la seva última polèmica sobre l'efectivitat de les vacunes contra el coronavirus. Tele 5 ja no acceptaria la justificació de que "Paz Padilla és així". L'enfrontament amb Belén Esteban que va acabar amb la sortida de Padilla del plató, ha fet que la cadena determini que la presentadora de televisió no torni, almenys de moment.

Portada de la revista 'Semana'

Lara Álvarez i el seu possible adéu a 'Supervivientes'

L'altra protagonista és Lara Álvarez, que des de fa set anys presenta el reality 'Supervivientes', des d'Hondures; i segons havia publicat 'Semana', Lara no hi volia repetir. La comunicadora hauria fet conèixer a les altes esferes de Mediaset que no tenia interès en tornar al concurs perquè es troba "cansada" i "decebuda". Segons aquesta informació, la presentadora es negaria a viatjar un any més perquè després de tants anys, considera que "l'esforç no ha tingut el seu recompensa".

Però la presentadora, de 35 anys i enamorada de Davide Rey, també treballador a 'Supervivientes', ha sortit al pas de la notícia, responent a un tuit de la cadena: "Ens trobes a faltar Lara?", al que la periodista ha respost: "I tant!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari