HOMOFÒBIA L'ex de Jordi González revela el drama que va patir a la TV: "Em deien que fos més home"

Enric Escudé

Enric Escudé, ha relatat l'episodi que va viure a Antena 3, el dia que el presentador català el va deixar

L'últim programa en català de Jordi González, va ser el 'Vitamina N' de la desapareguda City TV, ara 8tv. El programa, un late molt trencador amb moltes seccions i col·laboradors va ser un dels espais de més èxit, fins que González va abandonar el projecte i molts van quedar a l'estacada. Entre els que en formaven part hi ha Marta Torné (ara a TV3 i La Sexta), Torito (a Tele 5) o un jove i ros Enric Escudé (que també va ser el nen de la Nocilla). Escudé va fer el salt a Tele 5 al costat del presentador català, al programa 'TNT', amb qui van ser parella durant 5 anys. Quan la relació es va acabar, González el va vetar i ell va marxar a Antena 3, al programa infantil 'Megatrix'.

Escudé, ara amb 45 anys i allunyat de la televisió des de fa anys, va explicar recentment que s'havia intentat suïcidar quan tenia 18 anys. Però l'ex de González, ha tornat a parlar de la seva vida més personal des de les seves xarxes socials. Entre d'altres, ha relatat com va viure la seva ruptura amb Jordi González.

Va ser arran d'un Tik Tok en què Escudé va voler respondre als comentaris dels seus seguidors, que no es van mossegar la llengua. Un d'ells feia referència a que ara tenia "més ploma que abans". El periodista lluny d'agafar-s'ho malament va explicar una anècdota sobre aquest tema, durant la seva etapa al programa infantil d'Antena 3, 'Megatrix'. "Quan em va deixar el Jordi González, em vaig quedar en xoc i no podia parar de plorar. Just aquell dia tenia gravació de 'Megatrix' i vaig arribar al plató destrossat", va revelar.

"Vaig anar al despatx de la directora i li vaig explicar què em passava. Fins aquell dia, jo mai havia parlat de la meva sexualitat, però aquell dia es van assabentar i va haver-hi un abans i un després d'aquest dia. A partir de llavors, vaig haver d'escoltar per l'orellera: 'Enric, més masculí'. Jo em quedava a quadres. 'Enric, que se't nota. Enric, més home'. A partir d'aquest dia, gravar 'Megatrix' era sentir-me molt pressionat per part de la direcció i va ser molt dur", va denunciar Escudé. "Si ara se'm nota, em dona igual, perquè ara soc jo mateix i soc feliç", va acabar dient, orgullós de la seva condició.

@enricescude Responder a @carlos1976yu AHORA TIENES MÁS PLUMA ? #enricescude #megatrix #jordigonzalez ♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

La relació amb el presentador i el seu futur a la TV

En un altre dels vídeos publicats per Escudé a Tik Tok, un usuari va preguntar per la seva actual relació amb González. "No em parlo amb ell, em va dir que sortís de la seva vida i això vaig fer. Li desitjo que sigui molt feliç i li vagi tot molt bé. No li guardo rancor i per molt que ho hagi patit, em vull quedar amb el positiu", va dir el periodista.

Sobre el seu futur televisiu, i a partir d'una pregunta sobre si participaria a algun reality, Escudé, tot i no tancar la porta, es va mostrar molt clar: "Tinc entès que el Jordi presenta els debats d'aquest tipus de programes, per la qual cosa no crec que fos gaire benvingut".

ETIQUETES:

Deixa un comentari